Ehituslepingu sõlmimine (Port Athena äri- ja bürookompleks)


AS Nordecon kontserni ettevõte Embach Ehitus OÜ ja Kaarsilla Kinnisvara OÜ sõlmisid töövõtulepingu Port Athena kvartali hoonetekompleksi ehituseks aadressile Tartu, Väike-Turu 7. Kavandatav hoonete grupp koosneb neljast kuuekorruselisest ja ühest seitsmekorruselisest hoonest. Ühine maa-alune korrus on suuremas osas kasutusel autoparklana. Hoonete maapealsetel korrustel hakkavad paiknema äripinnad ja bürooruumid.

Lepingu maksumus on 29,9 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Kompleksi ehitusperiood on 29 kuud alates ehitusloa väljastamisest.

Nordeconi kontsern (www.nordecon.com) hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Soomes, Ukrainas ja Rootsis. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni 2021. aasta konsolideeritud müügitulu oli 289 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 670 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud Nasdaq Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Andri Hõbemägi
Nordecon AS
Investorsuhete juht
Tel: +372 6272 022
Email: andri.hobemagi@nordecon.com
www.nordecon.com