Source: Nexstim Oyj

Nexstim Oyj:n hakemus Nasdaq First North Growth Market Sweden -markkinapaikan rinnakkaislistauksen poistamisesta on hyväksytty

Yhtiötiedote, Helsinki, 9.2.2023, klo. 18.15 (EET)

Nexstim Oyj:n hakemus Nasdaq First North Growth Market Sweden -markkinapaikan rinnakkaislistauksen poistamisesta on hyväksytty

Kaupankäynti Nexstim Oyj:n osakkeilla tulee jatkumaan ainoastaan Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella NXTMH (ISIN-koodi: FI4000506811)

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoitti 8.2.2023 hakeneensa osakkeidensa kaupankäynnin päättämistä Nasdaq First North Growth Market Sweden -markkinapaikalla (“Nasdaq FN GM Sweden”).

Nasdaq Stockholm AB hyväksyi hakemuksen 9.2.2023 ja päätti lopettaa Nexstimin osakkeiden kaupankäynnin Nasdaq FN GM Sweden markkinapaikalla (kaupankäyntitunnus NXTMS, ISIN-koodi: FI4000506811).

Kaupankäynnin viimeinen päivä Nasdaq FN GM Sweden -markkinapaikalla on 14.4.2023.

Yhtiö haluaa muistuttaa Euroclear Sweden AB:n kautta omistustaan hallinnoivia Nexstimin osakkeenomistajia, että vaikka osakkeiden kaupankäynti Nasdaq FN GM Sweden -markkinapaikalla päättyy, kyseiset osakkeenomistajat voivat jatkaa kaupankäyntiä Nexstimin osakkeilla Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla järjestämällä osakkeidensa siirtämisen Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään.

Nexstimin järjestämä edustaja Aqurat Fondkommission AB koordinoi osakkeiden siirtämistä:

  • Suoraan omistustaan hallinnoivat osakkeenomistajat sekä salkunhoitajat tulevat saamaan ohjekirjeen
  • Ohjekirje sisältää kuvauksen siirtoprosessista ja tarvittavista toimenpiteistä
  • Siirtoja tullaan toteuttamaan viikoittain.

Osakkeenomistajien tulee lisätietoja saadakseen ottaa yhteyttä salkunhoitajaansa tai Nexstimin järjestämään edustajaan Aqurat Fondkommission AB:hen (info@aqurat.se).

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Yhtiön hyväksytty neuvonantaja on Erik Penser Bank.

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva kasvuhakuinen lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

Nexstimin Diagnostiikkaliiketoiminta keskittyy kaupallistamaan NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten.

Nexstimin Terapialiiketoiminta markkinoi ja myy NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistoa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite