Pranešimas apie AB „Utenos trikotažas“ vadovaujamas pareigas einančių asmenų sandorius ir su jais glaudžiai susijusių asmenų sandorius

AB „Utenos trikotažas“ (toliau – Bendrovė) gavo pranešimus dėl Bendrovės vadovaujančias pareigas einančių asmenų ir su jais glaudžiai susijusių asmenų sandorių. Buvo sudaryti opciono sandoriai dėl Bendrovės akcijų su Bendrovės valdybos pirmininke Dovile Tamoševičiene ir jos sutuoktiniu, gamybos departamento direktore Lina Skačkoviene ir jos sutuoktiniu, tai pat generaline direktore Nomeda Kaučikiene ir jos sutuoktiniu. Visiems opciono dalyviams suteikta opciono teisė ateityje pasiekus nustatytus tikslus bendrai įsigyti iki 10 proc. Bendrovės akcijų (žr. pridedamus priedus).

Dėl platesnės informacijos kreiptis į Aurimą Likų.

Tel. Nr. +370 618 07809

Elektroninis paštas: utenos.trikotazas@ut.lt, info@utenostrikotazas.lt

Priedai

Attachments