Saksikan Aksi Masa Depan: LeddarTech Memperkenalkan Produk dan Teknologi ADAS LeddarVision Pemenang Anugerah di CES Las Vegas 2024

QUEBEC CITY, Kanada, Dec. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- LeddarTech® (NASDAQ: LDTC), sebuah syarikat perisian automotif yang menyediakan teknologi perisian gabungan dan persepsi sensor tahap rendah berasaskan AI untuk ADAS dan AD, teruja mengumumkan kehadirannya di CES 2024 (reruai 11014 LVCC/Dewan Utara) dan menawarkan pengunjung pandangan eksklusif ke dalam teknologi perisian generasi akan datang dan produk yang diilhamkan yang membolehkan aplikasi ADAS dan AD.

LeddarTech Present at CES Las Vegas 2024TENGGELAMKAN DIRI ANDA dalam masa depan inovasi automotif dengan LeddarVision™, sensor dan pemproses-agnostik, berprestasi tinggi dan platform perisian persepsi automotif tahap rendah gabungan dan persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif daripada pelbagai jenis penderia (kamera, radar dan LiDAR ) dan konfigurasi.

Alami produk LeddarVision dan ADAS L2/L3 beraksi dalam pelbagai iklim dan keadaan jalan pada papan pemuka interaktif LeddarTech, menampilkan:

• **BAHARU** LeddarVision Surround (LVS-2+) merupakan gabungan premium pandangan sekeliling dan tindanan persepsi yang dengan cekap meluaskan konfigurasi penderia 1VxR keluarga produk pandangan hadapan LVF kepada konfigurasi 5V5R.
  • **Pemenang Anugerah** Entri Depan LeddarVision (LVF-E), sebuah gabungan pandangan hadapan dan tindanan persepsi untuk bantuan lebuh raya ADAS L2/L2+ peringkat permulaan dan NCAP 2025/GSR 2022 5 bintang menampilkan pemproses TDA4VM-Q1 daripada Texas Instruments. LVF-E mencapai kos sistem terendah bagi ADAS peringkat permulaan L2/L2+.

RIDE Along LeddarCar langsung: Pelanggan dan penganalisis dijemput untuk menempah demonstrasi atas jalan dunia nyata bagi teknologi perisian gabungan dan persepsi peringkat rendah LeddarVision daripada LeddarTech.

Pelanggan, penganalisis, pelabur dan media dijemput untuk menjadualkan mesyuarat dengan
pasukan kami di CES untuk mengetahui lebih lanjut tentang LeddarTech.

"Sertai kami sambil kami menunjukkan penyelesaian perisian automotif LeddarVision kami yang tercanggih dalam LeddarCar dinamik dan perkenalkan produk dan teknologi ADAS kami yang canggih di CES 2024," ujar Frantz Saintellemy, Presiden, COO dan bakal Ketua Pegawai Eksekutif LeddarTech. "CES ialah peluang yang baik untuk kami berhubung dengan pelanggan, rakan kongsi, media, pelabur dan penggubal dasar kami serta mempamerkan cara teknologi kami meningkatkan mobiliti dan kualiti hidup untuk semua pengguna jalan raya. Penyertaan LeddarTech di CES 2024 menyerlahkan peranan penting kami dalam memajukan masa depan teknologi automotif, mengukuhkan kedudukan kami sebagai pemain terkemuka dalam perisian automotif."

Perihal LeddarTech

Sebuah syarikat perisian global yang diasaskan pada tahun 2007 dan beribu pejabat di Bandaraya Quebec dengan pusat R&D tambahan di Montreal, Toronto dan Tel Aviv, Israel, LeddarTech membangunkan dan menyediakan penyelesaian perisian gabungan sensor dan persepsi peringkat rendah berasaskan AI yang komprehensif yang membolehkan penggunaan ADAS dan aplikasi pemanduan autonomi (AD). Perisian gred automotif LeddarTech menggunakan AI termaju dan algoritma penglihatan komputer untuk menjana model 3D yang tepat bagi persekitran untuk mencapai pembuatan keputusan yang lebih baik dan navigasi yang lebih selamat. Teknologi berprestasi tinggi, boleh skala dan berkesan kos ini tersedia untuk OEM dan pembekal Tahap 1-2 untuk melaksanakan penyelesaian ADAS kenderaan automotif dan luar jalan raya dengan cekap.

LeddarTech bertanggungjawab ke atas beberapa inovasi penderiaan jauh, dengan lebih 150 permohonan paten (80 telah diberikan) untuk meningkatkan keupayaan ADAS dan AD. Kesedaran yang lebih baik berkaitan kenderaan adalah sangat penting dalam menjadikan mobiliti global lebih selamat, lebih cekap, mampan dan berpatutan: inilah yang mendorong LeddarTech berusaha untuk menjadi penyelesaian perisian gabungan sensor dan persepsi yang paling banyak diterima pakai.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.LeddarTech.com dan di LinkedInTwitter (X)Facebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib-Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Perhubungan Pelabur, LeddarTech Inc. Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232 daniel.aitken@LeddarTech.com

Leddar, LeddarTech, LeddarVision, LeddarSP, VAYADrive, VayaVision dan logo berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama lain, nama produk dan tanda adalah atau mungkin menjadi tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/fe9b76b7-c72b-416d-8174-2b4bfe122503