Resultatforventning 2024.


Nasdaq Copenhagen               

                                                                                                                   

Silkeborg, den 21. december 2023
Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2023


Vedr.:            Resultatforventning 2024.

Den forretningsmæssige udvikling i selskabets segmenter (Fodbold, Ejendomme samt Hotel & Konference) forventes i 2024 at fortsætte i samme trend som 2023, dog korrigeret for øgede udgifter i fodboldsegmentet samt begrænset spillersalg/transferaktivitet.

Med dette udgangspunkt forventer ledelsen et resultat for 2024, før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat, i intervallet fra 0 mio. kr. til 10 mio. kr. 

Resultatforventningen er uændret behæftet med usikkerhed grundet koncernens naturlige eksponering mod sportslige resultater i fodboldsegmentet. Resultatforventningen er baseret på, at koncernens fodboldhold deltager i 3F Superligaens Mesterskabsslutspil (Top 6) i foråret 2024.

De væsentligste usikkerhedsmomenter knytter sig til nettoomsætningen, herunder størrelsen af tv- og entréindtægter, indtægter ved sponsor- og samarbejdsaftaler samt transferaktivitet. I lighed med hidtidig praksis indgår der ikke væsentlige transferindtægter i førnævnte forventning.

Fsva. selskabets ejendomssegment er det ledelsens forventning at der ikke vil være tomgang af væsentlig karakter. Ved indgangen til 2024 er selskabets ejendomsportefølje fuldt udlejet.

Fsva. selskabets hotelsegment er det besluttet at der i 2024 igangsættes en større renovering af hotellets faciliteter. Investeringen forventes på sigt at medføre en forbedret indtjening.

Det er ledelsens opfattelse, at der er skabt en forretningsmodel med et betydeligt potentiale med baggrund i en slagkraftig og velkonsolideret koncern med aktivitetsområderne investering i og udvikling af ejendomme, hotel- og konferenceaktivitet samt professionel fodbold.

Eventuelle henvendelser vedr. nærværende fondsbørsmeddelelse bedes venligst rettet til undertegnede.

Med venlig hilsen
Silkeborg IF Invest A/S

Kent Madsen                        Claus Christensen
Adm. direktør                      Økonomidirektør

Vedhæftet fil



Attachments

15. Resultat forventning 2024 (20231221)