Aktia nimittää Oscar Taimitarhan uudeksi sijoittajasuhteista vastaavaksi johtajaksi


Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
16.2.2024 klo 9.00

Aktia nimittää Oscar Taimitarhan uudeksi sijoittajasuhteista vastaavaksi johtajaksi

KTM Oscar Taimitarha on nimitetty Aktian uudeksi sijoittajasuhdejohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2024 ja raportoi Aktian talous- ja rahoitusjohtaja sekä johtoryhmän jäsen Outi Henrikssonille.

Oscar on työskennellyt Aktiassa viimeiset 20 vuotta ja on tänä aikana ollut useassa johtavassa tehtävässä, muun muassa pankinjohtajana ja aluejohtajana.

”Olen hyvin iloinen siitä, että Oscar Taimitarha siirtyy Aktian sijoittajasuhdejohtajaksi. Oscarilla on syvä tuntemus Aktian liiketoiminnoista, erityisesti pankkiliiketoiminnasta, sekä laaja verkosto sidosryhmiemme keskuudessa. Olen vakuuttunut siitä, että hän nostaa sijoittajien kanssa käymämme vuoropuhelun seuraavalle tasolle”, Outi Henriksson sanoo.

Lisätietoja:

Outi Henriksson, Aktian talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 040 545 5810

Mia Smeds, Aktian viestintäjohtaja, puh. 044 546 0379, mia.smeds(a)aktia.fi

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 860 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2023 olivat 13,7 miljardia euroa ja taseen arvo 12,0 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.



Tags