Baltic Horizon korraldab 2023. aasta neljanda kvartali majandustulemuste tutvustamiseks investorite veebiseminari


Baltic Horizon Fund kutsub osakuomanikke, investoreid, analüütikuid ja teisi huvilisi osalema oma investorite veebiseminaril 22. veebruar 2024.a. kell 13:00 (CET) / 14:00 (EET).

Veebiseminari juhib Baltic Horizon Fund fondijuht Tarmo Karotam. Presentatsioonile järgneb küsimustevoor. Piiratud aja tõttu soovitame osalejatel saata oma küsimused hiljemalt üks päev varem, enne veebiseminari toimumist e-mailile tarmo.karotam@nh-cap.com.

Veebiseminaril osalemiseks palume teil registreerida järgneva lingi kaudu: https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_9e5-wNgNQqS6IWUZcs-NHw

Teile saadetakse link ning juhised veebiseminariga liitumiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse teil alla laadida vajalik rakendus, mis võtab vaid mõned sekundid. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mille kaudu on võimalik veebiseminari kuulata. Registreerimine lõpeb 22. veebruar kell 12:00 (CET) / 13:00 (EET).

Osalejatele saadetakse tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-mail. Veebiseminar salvestatakse ning on kõigile kättesaadav meie veebilehelt www.baltichorizon.com ja Nasdaq Baltic Youtube’i kontolt.

Lisainformatsiooni saamiseks palume kontakteeruda:

Tarmo Karotam
e-mail: tarmo.karotam@nh-cap.com

Avaldamine: GlobeNewswire, Nasdaq Tallinn, Nasdaq Stockholm, www.baltichorizon.com

Saamaks börsiteateid ning uudiseid Baltic Horizon Fondilt tema projektide, plaanide ja muu kohta, registreeruge aadressil www.baltichorizon.com. Samuti on teil võimalik Baltic Horizon Fondi jälgida aadressil www.baltichorizon.com ning LinkedIn, FacebookX ja YouTube keskkondades.