Kutsu Ilkka Oyj:n pääomamarkkinapäivään 25.3.2024


Ilkka Oyj                                                  Lehdistötiedote 11.3.2024, klo 15.30


KUTSU ILKKA OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 25.3.2024

Ilkka Oyj kutsuu analyytikot ja sijoittajat pääomamarkkinapäivään maanantaina 25.3.2024 klo 13.00 alkaen.

Pääomamarkkinapäivä tarjoaa ajankohtaista tietoa Ilkan strategiasta ja liiketoiminnoista. Tapahtumassa ovat mukana toimitusjohtaja Olli Pirhonen ja markkinointi- ja teknologiapalveluista vastaava johtaja Jarno Puutio ja mediapalveluista vastaava johtaja Timo Ranta sekä talousjohtaja Seija Peitso.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä osoitteessa Töölönlahdenkatu 2. Pyydämme ystävällisesti analyytikkoja ja institutionaalisia sijoittajia, jotka tulevat paikan päälle, ilmoittautumaan tilaisuuteen etukäteen 20.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petra.rintala@ilkka.com.

Tilaisuutta on myös mahdollista seurata suorana webcast-lähetyksen kautta. Tilaisuuden ohjelma ja linkki suoraan webcast-lähetykseen tulevat saataville Ilkka Oyj:n sijoittajasivuille https://ilkka.com/ilkka-konserni/raportit-ja-esitykset lähempänä tilaisuutta. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä esitysten jälkeen.

Esitykset pidetään suomeksi. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://ilkka.com/ilkka-konserni/raportit-ja-esitykset. Tapahtumasta julkaistaan tallenne tilaisuuden jälkeen.


ILKKA OYJ

Olli Pirhonen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka Oyj, puh. 040 766 5418


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka.com


Ilkka lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkan asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Konsernin yhtiöistä Liana Technologies Oy, Evermade Oy, MySome Oy, Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab tuottavat markkinointi- ja teknologiapalveluita. I-Mediat Oy julkaisee maakuntamedia Ilkka-Pohjalaisen lisäksi kaupunki- ja paikallismedioita. Konsernin palveluista vastaa noin 520 markkinoinnin, teknologian ja median osaajaa.