„Norne Securities“ inicijavo „Ignitis grupės“ akcijų sekimą

AB „Ignitis grupė“ (toliau – Grupė) informuoja, kad „Norne Securities“ AS (toliau – „Norne Securities“), Norvegijos investicinis bankas, teikiantis vertybinių popierių analizės, tarpininkavimo ir prekybos akcijomis bei fondais paslaugas, Grupės užsakymu įtraukė Grupę į analizuojamų įmonių sąrašą ir paskelbė pirminę ataskaitą.

Ataskaita apima įžvalgas apie Grupės rezultatus, potencialą, prognozes ir vertinimą. Be pirminės ataskaitos, „Norne Securities“ kas ketvirtį skelbs atnaujintą informaciją. Visos ataskaitos bus viešai prieinamos Grupės interneto svetainėje.

„Nuo pirminio viešo akcijų siūlymo 2020 m., daugiausia dėl didėjančio mažmeninių investuotojų skaičiaus, mūsų akcininkų skaičius išaugo daugiau nei tris kartus, ir šiuo metu viršija 20 tūkst. Būdami didžiausiu emitentu Baltijos šalyse ir turėdami sparčiai didėjančio mažmeninių investuotojų skaičiaus pasitikėjimą, siekiame jiems suteikti dar daugiau kokybiškos ir objektyvios informacijos apie Grupės rezultatus ir perspektyvą. Taip pat tikimės, kad Skandinavijos bendrovės atliktos analizės padidins šio regiono institucinių investuotojų susidomėjimą Grupe“, teigia Jonas Rimavičius, Grupės finansų vadovas.

Pirminę ataskaitą, kartu su kitų kapitalo rinkų analitikų, kurie seka Grupę, rekomendacijomis ir prognozėmis, galite susipažinti čia.

Teisinė pastaba:

Grupės užsakymu parengtose ataskaitose pateikiama aukštos kokybės analizė, išlaikant objektyvumą ir profesionalumą. Kadangi ataskaitos yra prieinamos visiems rinkos dalyviams, jos prisideda prie rinkos edukavimo, ypač mažmeninių investuotojų. Analitikų ataskaitos rengiamos remiantis viešai prieinama informacija ir pateikiamos tik informaciniais tiksliais. Jos neturėtų būti naudojamos ar jomis remiamasi kaip investicine rekomendacija prekiauti Grupės vertybiniais popieriais. Atsakomybę dėl investicinių sprendimų prisiima patys investuotojai.

Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis:

Komunikacija
Artūras Ketlerius