Lantronix Mengumumkan Penjejak Pengiraan Tepi FOX4 dan Bolero 43 Baharu, Memperluas Keluarga Get Laluan Telematik Pemenang Anugerah

Penyelesaian Lantronix baharu menyasarkan pasaran telematik pertumbuhan tinggi yang dianggarkan mencecah $3.7 Bilion menjelang tahun 2027


IRVINE, Calif., April 17, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Lantronix Inc. (NASDAQ: LTRX), sebuah pembekal global bagi penyelesaian IoT pengiraan dan ketersambungan, hari ini melancarkan get laluan telematik penjejak Pengiraan tepi FOX4 dan Bolero 43 baharu miliknya. Direka bentuk untuk pengurusan aset dan flit, kedua-dua produk dikonfigurasikan terlebih dahulu dengan platform perisian tepi IoT Lantronix, Percepxion™, yang menyediakan pembekalan dan pengurusan peranti IoT yang selamat dan menyeluruh. Dua produk baharu itu dipamerkan di reruai Lantronix di Embedded World 2024 (Dewan 3, reruai 356) yang berlangsung pada 9–11 April 2024, di Nuremberg, Jerman dan ISC West 2024 (reruai 7117) yang berlangsung pada 10–12 April 2024 di Las Vegas.

Ursula Hess, Ketua Pegawai Eksekutif Quantum Aviation, pelanggan produk telematik Lantronix, berkata,Dengan menggunakan Get Laluan Telematik Siri FOX Lantronix, kami dapat menyuap data masa nyata yang boleh dipercayai kepada penyelesaian perisian berasaskan awan kami, ia memberikan pelanggan penerbangan kami akses kepada maklumat kritikal untuk kebolehlihatan dan tindakan masa nyata serta analisis jangka panjang.”

Menurut Berg Insight, penghantaran global bagi peranti telematik selepas pasaran akan berkembang pada CAGR sebanyak 10.5 peratus dalam tempoh lima tahun akan datang untuk mencapai 77.6 juta unit pada tahun 2027 untuk jumlah nilai pasaran yang dianggarkan akan mencecah $3.7 bilion menjelang tahun 2027. Perkakasan dan perisian inovatif Lantronix menyasarkan pasaran ini dengan berkesan, menyokong trend pertumbuhan ini.

"Peranti telematik baharu kami menyediakan pakej lengkap yang menggabungkan ketersambungan dan pengurusan peranti awan dengan perkakasan pemenang anugerah," kata Jacques Issa, VP Pemasaran Lantronix. “Lantronix komited terhadap inovasi dengan memperkenalkan produk perkakasan dan perisian bersepadu dengan kemudahan penggunaan dalam menyesuaikan, menyertai dan pembekalan dari jauh adalah yang paling penting.”

Penjejak Pengiraan Tepi FOX4

Peningkatan terkini dalam siri FOX Lantronix, Penjejak Pengiraan Tepi FOX4 menawarkan penyepaduan yang lancar bagi teknologi selular dan GNSS, kini diperkaya dengan ketersambungan BLE dan Wi-Fi® di samping ciri keselamatan termaju. FOX4 direka bentuk menjadi serba boleh dan reka bentuknya adalah optimum untuk pelbagai aplikasi, daripada kompleks perindustrian hingga landskap bandar. FOX 4 juga menawarkan keupayaan untuk menyokong kedua-dua antena dalaman dan luaran.

Dengan sokongan teguh untuk penskripan PFAL, LUA, MQTT, Azure dan REST API, Penjejak Siri FOX4 memastikan bahawa produk pengguna boleh berkomunikasi dengan lancar dengan hampir mana-mana platform telematik, mengurangkan masa pembangunan dan mempercepatkan laluan ke pasaran.

Penjejak Pengiraan Tepi Bolero 43

Penjejak Pengiraan Tepi Bolero 43 cemerlang dalam pengurusan aset dan flit serta aplikasi IoT Industri, seperti pembuatan dan automasi. Terbitan daripada siri FOX4, Bolero 43 disepadukan ke dalam ekosistem yang sama dan menggunakan bahasa pengaturcaraan yang sama. Direka bentuk untuk persekitaran yang sukar, Bolero 43 menampilkan penarafan IP68 dan reka bentuk lasak untuk ketahanan. Ia kini tersedia di seluruh dunia.

Kedua-dua Penjejak Pengiraan Tepi FOX4 dan Bolero 43 menampilkan keupayaan penyesuaian yang dipermudahkan oleh alat Meja Kerja intuitif, ini membolehkan penyesuaian mudah daripada pengoptimuman prestasi kepada penyepaduan fungsi unik.

Masa Hidup Tanpa Gangguan Dengan Kad SIM Perkhidmatan Ketersambungan Lantronix

Get Laluan Telematik Siri FOX4 and Bolero 43 datang siap dipasang dengan Kad SIM Perkhidmatan Ketersambungan Lantronix yang memperkasakan pengguna dengan pelbagai pilihan pembawa, membolehkan mereka memilih pembekal rangkaian yang paling sesuai, termasuk peneraju industri seperti Verizon, AT&T dan T-Mobile di Amerika Utara serta berbilang pembawa di rantau Eropah dan Asia Pasifik.

Perkhidmatan Percepxion untuk Pengurusan Kitaran Hayat Peranti IoT Lantronix

Dihantar sebagai perkhidmatan, platform perisian tepi IoT Percepxion menyediakan pengurusan peranti yang menyeluruh melalui papan pemuka kaca anak tetingkap tunggal yang intuitif. Percepxion dengan cekap menskalakan penggunaan tepi IoT, termasuk get laluan telematik daripada pemasangan serantau hingga global. Perkhidmatan ini bakal memposisikan Lantronix untuk menyasarkan pertumbuhan Hasil Berulang Tahunan (ARR) pada tahun akan datang.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Percepxion dan menyemak tawaran percubaan percuma 60 hari disini.

Perihal Lantronix

Lantronix Inc. ialah pembekal global bagi penyelesaian IoT pengiraan dan kesalingsambungan yang menyasarkan industri pertumbuhan tinggi termasuk Bandar Pintar, Automotif dan Perusahaan. Produk dan perkhidmatan Lantronix memperkasakan syarikat untuk mencapai kejayaan dalam pasaran IoT yang semakin berkembang dengan menyampaikan penyelesaian yang boleh disesuaikan yang menangani setiap lapisan Tindanan IoT. Penyelesaian pinggir termaju Lantronix termasuk infrastruktur Pencawang Pintar, sistem Infotainment dan Pengawasan Video, ditambah dengan Pengurusan Luar Jalur (OOB) termaju untuk Pengkomputeran Awan dan Pinggir.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati Laman Web Lantronix.

Pernyataan “Safe Harbor” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995: Sebarang pernyataan yang dinyatakan dalam siaran berita ini yang tidak sepenuhnya bersifat sejarah dan fakta, termasuk tanpa pernyataan had yang berkaitan dengan penyelesaian, teknologi dan produk kami serta FOX4, Bolero 43 dan Percepxion dan jangkaan mengenai pengurusan kami serta pertumbuhan dan keberuntungan masa depan kami. Pernyataan prospektif ini adalah berdasarkan jangkaan semasa kami dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian besar yang mungkin menyebabkan hasil sebenar, perniagaan masa hadapan, keadaan kewangan atau prestasi kami berbeza secara material daripada hasil sejarah kami atau sebarang pernyataan prospektif yang dinyatakan atau tersirat yang terkandung dalam siaran akhbar ini. Potensi risiko dan ketidakpastian termasuk, tetapi tidak terhad kepada, faktor seperti kesan negatif atau keadaan ekonomi serantau dan seluruh dunia yang semakin teruk atau ketidakstabilan pasaran ke atas perniagaan kami, termasuk kesan ke atas keputusan pembelian oleh pelanggan kami; keupayaan kami untuk mengurangkan sebarang gangguan dalam rantaian bekalan, pembekal dan vendor kami yang disebabkan oleh wabak COVID-19 atau wabak lain, peperangan dan ketegangan baru-baru ini di Eropah, Asia dan Timur Tengah, atau faktor lain; tindak balas masa depan terhadap dan kesan krisis kesihatan awam; risiko keselamatan siber; perubahan dalam undang-undang, peraturan dan tarif kerajaan A.S. dan asing yang berkenaan;; keupayaan kami untuk berjaya melaksanakan strategi pengambilalihan kami atau menyepadukan syarikat yang diambil alih; kesukaran dan kos untuk melindungi paten dan hak proprietari lain; tahap keberhutangan kami, keupayaan kami untuk membayar keberhutangan dan sekatan dalam perjanjian hutang kami; dan sebarang faktor tambahan yang disertakan dalam Laporan Tahunan kami pada Borang 10-K untuk tahun fiskal berakhir 30 Jun 2023 yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”) pada 12 Sep 2023, termasuk dalam bahagian bertajuk “Faktor Risiko” dalam Item 1A pada Bahagian I laporan tersebut, dalam Laporan Suku Tahunan kami pada Borang 10-Q bagi suku fiskal berakhir 31 Dis 2023 yang difailkan dengan SEC pada 8 Feb 2024, termasuk dalam bahagian bertajuk "Faktor Risiko" dalam Item 1A pada Bahagian II laporan tersebut; serta dalam pemfailan awam kami dengan SEC yang lain. Faktor risiko tambahan boleh dikenal pasti dari semasa ke semasa dalam pemfailan masa hadapan kami. Pernyataan prospektif yang disertakan dalam siaran akhbar ini hanya berkuat kuasa pada tarikh penerbitan dan kami tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini pernyataan prospektif ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang berlaku seterusnya.

© 2024 Lantronix, Inc. Hak cipta terpelihara. Lantronix adalah tanda dagangan berdaftar. Tanda dagangan dan nama dagangan lain adalah milik pemilik masing-masing.

Maklumat Hubungan Media Lantronix:        
Gail Kathryn Miller
Pengurus Pemasaran &
Komunikasi Korporat
media@lantronix.com
949-212-0960

Maklumat Hubungan Penganalisis dan Pelabur Lantronix:        
Jeremy Whitaker
Ketua Pegawai Kewangan
investors@lantronix.com
949-450-7241