Aktsiaselts Infortar 2024. aasta esimese kvartali tulemusi tutvustav veebiseminar


Infortar korraldab investoritele 6. mail 2024 kell 12:00 eestikeelse ja kell 14:00 inglisekeelse 2024. aasta esimese kvartali tulemusi tutvustava veebiseminari. Veebiseminaril esinevad Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt, Infortari tegevjuht Martti Talgre ja investorsuhete juht Kadri Laanvee.

Veebiseminar on avatud kõigile ja toimub osalejate registreerimiseta. Tulemusi tutvustavat veebiseminari korraldatakse läbi Microsoft Teams’i keskkonna. Juhime tähelepanu, et osalemiseks registreerimist ei toimu ning meeldetuletust ei saadeta. Osaleda saab nii läbi veebibrauseri kui ka Microsoft Teams’i rakenduse. Kui kasutate veebiseminariga liitumiseks mobiiltelefoni, on vaja eelnevalt telefoni alla laadida Microsoft Teams’i rakendus, mille leiab vastavalt oma telefoni tarkvarale, kas Play Store’ist või App Store’ist.

Veebiseminariga ühinemiseks palume kasutada järgmiseid linke:

Küsimusi saab enne seminari saata e-posti aadressile kadri.laanvee@infortar.ee ja ürituse toimumise ajal Teams´i Q/A vahendusel. Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse ettevõtte veebilehel www.infortar.ee/aruandlus.

Infortar tegutseb viies riigis, ühingu peamised tegevusvaldkonnad on energeetika, laevandus ja kinnisvara. Infortar omab 42,3 protsendi suurust osalust AS-is Tallink Grupp, 100% osalust AS-is Eesti Gaas ning mitmekülgset ja kaasaegset, ca 110 000 m2 suurust kinnisvaraportfelli. Lisaks kolmele põhitegevusvaldkonnale tegutseb Infortar ka ehituse, maavarade, trükinduse, taksonduse ja paljudes muudes valdkondades. Kokku kuulub Infortari kontserni 103 ühingut: 47 kontserni tütarühingut, 5 sidusettevõtjat ja 50 sidusettevõtjate tütarühingut. Arvestamata sidusettevõtjaid annab Infortar tööd 1308 inimesele.

Lisainfo:

Kadri Laanvee
AS Infortar investorsuhete juht

e-post: kadri.laanvee@infortar.ee
telefon: +372 5156662
https://infortar.ee/investorile