Aktietilbagekøb


Selskabsmeddelelse nr. 20/2024
Holbæk, den 13. maj 2024


Aktietilbagekøb

Sparekassens bestyrelse har i dag besluttet at iværksætte et aktietilbagekøbsprogram på i alt kr. 100 mio., dog maksimalt 509.403 aktier, med det formål at annullere disse på en senere generalforsamling.

Aktietilbagekøbsprogrammet afvikles med baggrund i den bemyndigelse, som sparekassen fik på den ordinære generalforsamling 7. marts 2024, til at lade sparekassen erhverve egne aktier.

Programmet bliver igangsat mandag den 13. maj 2024 og vil være afsluttet senest 5. februar 2025.

Aktietilbagetilbagekøbsprogrammet gennemføres i overensstemmelse med EU-Kommissionens forordning nr. 596/2014 af 16. april 2014 og EU-Kommissionens delegerede forordning nr. 2016/1052 af 8. marts 2016, der tilsammen udgør ”Safe Harbour”-reguleringen.

Betingelserne for aktietilbagekøbsprogrammet er følgende:

  • Sparekassen har antaget Danske Bank som Lead Manager for programmet. Danske Bank vil uafhængigt af og uden indflydelse fra sparekassen træffe beslutninger om aktieopkøb og gennemføre disse inden for de offentliggjorte rammer.
  • Aktietilbagekøbet må ikke ske til en kurs, der overstiger den højeste af (i) aktiekursen på den senest uafhængige handel eller (ii) det højeste uafhængige købstilbud på Nasdaq Copenhagen på handelstidspunktet.
  • Der kan på en handelsdag højst opkøbes aktier svarende til 25 % af den gennemsnitlige daglige handelsvolumen i de 20 forudgående handelsdage på Nasdaq Copenhagen.
  • Sparekassen vil ugentlig offentliggøre en selskabsmeddelelse via Nasdaq Copenhagen og annoncere antallet af tilbagekøbte aktier og deres værdi samt vedlægge detaljeret information om de enkelte handler.

Sparekassen kan til enhver tid suspendere eller stoppe aktietilbagekøbet. Dette vil i givet fald blive meddelt i en selskabsmeddelelse.

Med venlig hilsen

Lars Petersson                       Jakob Andersson                    
Adm. direktør                        Bestyrelsesformand

Yderligere information:
Presse- og direktionsrådgiver Morten Huse Eikrem-Jeppesen, tlf. 53 85 07 70
Administrerende direktør Lars Petersson
Sparekassedirektør Lars Bolding

www.spks.dk/ir

Vedhæftet fil



Attachments

Selskabsmeddelelse nr. 20 - 2024 Aktietilbagekøb