I-Mediat Oy:n muutosneuvottelut ovat päättyneet


Ilkka Oyj                Lehdistötiedote 14.5.2024, klo 9.00

I-MEDIAT OY:N MUUTOSNEUVOTTELUT OVAT PÄÄTTYNEET

Ilkka tiedotti 27.3.2024 aloittavansa muutosneuvottelut I-Mediat Oy:n tulevaisuuden kilpailukyvyn ja kannattavuuden varmistamiseksi. Toiminnan tehostamisen arvioitiin johtavan enintään 15 henkilön irtisanomiseen ja koko henkilöstön määräaikaiseen lomauttamiseen. Neuvottelujen piirissä oli noin 150 henkilöä.

Päättyneiden yhteistoimintalain mukaisten muutosneuvottelujen lopputuloksena henkilöstövaikutukset toteutetaan niin, että 11 henkilön työsuhde päättyy irtisanomiseen ja enintään viiden päivän lomautukset kohdistuvat noin 120 henkilöön. Osa lomautuksista voidaan korvata muilla yhdessä henkilöstön kanssa haettavilla työaikaan liittyvillä ratkaisuilla. Lisäksi toteutetaan toiminnan uudelleenjärjestelyitä.


ILKKA OYJ

Olli Pirhonen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka Oyj, puh. 040 766 5418


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka.com

Ilkka lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkan asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Konsernin yhtiöistä Liana Technologies Oy, Evermade Oy, MySome Oy ja Myynninmaailma Oy tuottavat markkinointi- ja teknologiapalveluita. I-Mediat Oy julkaisee maakuntamedia Ilkka-Pohjalaisen lisäksi kaupunki- ja paikallismedioita. Konsernin palveluista vastaa noin 500 markkinoinnin, teknologian ja median osaajaa.