IXOPAY Melantik Brady Harris sebagai Ketua Pegawai Eksekutif untuk Memacu Pertumbuhan Pembayaran Global

Berikutan penggabungan IXOPAY bersama TokenEx, kepimpinan baharu mengukuhkan kedudukan pasaran syarikat dan memenuhi keperluan pelanggan yang berubah.


TULSA, Okla., June 04, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Hari ini, IXOPAY, mengumumkan pelantikan veteran industri, Brady Harris, sebagai CEO baharunya. Pelantikannya sejajar dengan penggabungan IXOPAY dan TokenEx baru-baru ini, menyerlahkan anjakan ketara dalam industri pembayaran ke arah model pembayaran berbilang pemproses yang memperkasakan peniaga dan syarikat teknologi kewangan untuk menambah baik dan mempelbagaikan strategi pembayaran mereka. Syarikat itu mengucapkan terima kasih kepada Ketua Pegawai Eksekutif, Marc Olesen, yang akan berundur, atas arahan dan sumbangan beliau.

Harris, yang dinilai sebagai Ketua Pegawai Eksekutif 3 Teratas di seluruh negara di Glassdoor, membawa lebih dari 20 tahun pengalaman dan kepimpinan eksekutif dalam Teknologi Kewangan , Pembayaran dan SaaS. Sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Dwolla, beliau menyelia pertumbuhan pesat bagi volum pembayaran tahunan daripada $10 bilion kepada $70 bilion, sambil menambah 1.5 juta pengguna baharu pada setiap bulan. Sebelum Dwolla, selaku Presiden Payscape, beliau memainkan peranan penting dalam penggabungannya dengan Payroc, mewujudkan penyedia pembayaran perkhidmatan penuh global dengan lebih daripada 1,000 pekerja di 13 pejabat di seluruh dunia; entiti gabungan yang beroperasi di 46 buah negara, melayani 150,000 perniagaan.

Kepakaran beliau dalam penggabungan, pengambilalihan dan penskalaan syarikat kepada kejayaan keluar di bawah penaja ekuiti swasta adalah penting kerana IXOPAY meletakkan dirinya untuk menjadi penyelesaian sehenti dalam industri pembayaran. Penggabungan telah mencipta platform yang mampu menawarkan tokenisasi pelbagai saluran, orkestrasi pembayaran dan pengurusan kitaran hayat kad. Penggabungan itu menangani keperluan untuk kelewahan, pengembangan geografi dan keupayaan rundingan yuran yang kurang pada sistem pemprosesan tunggal.

"Teknologi pembayaran berkembang pesat, dan IXOPAY bersedia untuk menerajui evolusi ini," kata Harris. "Penyatuan tokenisasi dan orkestrasi membolehkan kami menawarkan platform yang bukan sahaja menyokong pemprosesan berbilang pembayaran tetapi juga memupuk pembangunan perkhidmatan yang inovatif."

"Di bawah kepimpinan Brady, IXOPAY bersedia untuk menetapkan penanda aras baharu dalam sektor pembayaran," kata Vik Verma, Pengerusi Lembaga Pengarah. "Strategi berani kami menekankan kemajuan kebolehskalaan, keselamatan dan perintis yang akan mentakrifkan semula perkara yang boleh dicapai oleh pembayaran."

Pasukan Harris dan IXOPAY menghadiri Money 20/20 Eropah di Amsterdam minggu ini. Mereka akan mempamerkan tawaran yang diperluaskan selepas penggabungan, termasuk kemajuan dalam orkestrasi pembayaran, tokenisasi, pengurusan risiko dan pengurusan kitaran hayat kad. Sertai mereka di RAI Amsterdam di Reruai 8a202 untuk meneroka cara perkembangan ini akan membentuk masa depan pembayaran pedagang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Nicholas Mueller
Timbalan Presiden Kanan, Pemasaran
n.mueller@ixopay.com

Perihal IXOPAY
IXOPAY, sebuah syarikat TokenEx, merupakan platform orkestra pembayaran terkemuka yang menyediakan penyelesaian pembayaran yang fleksibel dan bebas untuk mengurus semua perkhidmatan pembayaran di satu tempat. Berikutan penggabungannya baru-baru ini dengan TokenEx, IXOPAY berada pada kedudukan untuk mengembangkan perkhidmatannya ke seluruh dunia, menawarkan keupayaan yang dipertingkatkan dalam pemprosesan pembayaran dan langkah keselamatan lanjutan.

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/2750a812-2a7a-420b-82b4-614b2f1eeb5c