Nokia ja Check Point laajentavat Internet-turvaratkaisuvalikoimaansa


Nokia julkisti tänään Check Point Next Generation Feature Pack 1 (FP1) -ominaisuuden saatavuuden Internet-turvaratkaisuihinsa. Check Pointin NG FP1 ja Nokian turvaratkaisuvalikoima yhdessä tarjoavat ratkaisun kaikenkokoisten yritysten tietoverkkojen turvallisuuteen.

Nokian IPSO -käyttöjärjestelmä, laitteistot ja Check Pointin NG FP 1 -ohjelmistopaketti yhdessä takaavat yhtenäisen ja optimaalisen järjestelmän. Nokia ja Check Point ovat testanneet järjestelmän laatua varmistaakseen molempien yritysten sekä asiakkaiden laatustandardien täyttymisen. Yhteistyön tuloksena on syntynyt laadukas turvaratkaisu, jossa markkinoiden johtava ohjelmisto toimii arvostetulla alustalla, ja tarjoaa kaikki räätälöidyn Internet-turvaratkaisun edut.

NG Feature Pack 1 -paketissa Check Point toimittaa ohjelmistoratkaisun, joka mahdollistaa entistä paremman suorituskyvyn sekä vähentää ylläpitoon ja päivityksiin käytettävää aikaa. Mielenkiintoinen ominaisuus on myös SecureClient, jonka avulla turvallisuutta voidaan valvoa koko matkalla aina päätteelle saakka. SecureClient varmentaa isäntäkoneen konfiguraation varmistaakseen että käyttäjällä on oikeus ottaa yhteys verkkoon. IPSO -käyttöjärjestelmään saavilla olevat Check Point NG -lisäominaisuudet helpottavat verkkojen etähallintaa ja parantavat turvallisuutta.

Check Point NG Feature Pack 1 -ominaisuus on välittömästi saatavilla kaikkiin Nokia IP100, IP300, IP400, IP500, IP600 ja IP700 laitteisiin.

Lisätietoja antaa:

Nokia Ventures Organization
viestintäosasto
puh. 07180 62760

www.nokia.com
www.nokia.fi