FastPassCorp A/S udsender delårsrapport for 1. halvår 2011.

FastPassCorp A/S har i første halvår af 2011 realiseret en stærk vækst på ca 55% sammenlignet med første halvår 2010. En fortsat god tilgang af nye kunder primært som resultat af godt salgsarbejde fra vores partnere har sikret væksten. Nye væsentlige partnere som Nilex AB i Sverige og PurpleGriffin i UK har valgt at satse på FastPass.


 

First North meddelelse nr. 14/2011


Lyngby, den 25. august 2011

    

FastPassCorp A/S udsender delårsrapport  for 1. halvår 2011.

    

Resumé

   FastPassCorp A/S har i første halvår af 2011 realiseret en stærk vækst på  ca 55% sammenlignet med første halvår 2010. En fortsat god tilgang af nye kunder primært som resultat af godt salgsarbejde fra vores partnere har sikret væksten. Nye væsentlige partnere som Nilex AB i Sverige og PurpleGriffin i UK har valgt at satse på FastPass.

   På generalforsamlingen i april blev det vedtaget at tegne ny kapital i selskabet for at fjerne fremmed gæld med forfald i 2012. Den nye kapital har betydet at egenkapitalen nu er 6.1 million kroner i forhold til negativ egenkapital ved udgangen af første halvår 2010.

Den samlede omsætning i halvåret har ikke kunnet dække de løbende omkostninger og der er derfor et resultat før afskrivninger, finans og skat på ca minus ½ million kroner. Resultat efter skat er på minus 1.7 million kroner, cirka 2.1 million bedre end sidste års halvårsresultat.

 

Selskabets bestyrelse forventer positivt resultat for andet halvår og dermed også en væsentlig forbedring af omsætning og resultat for hele året i forhold til resultatet for 2010.

 

Hovedtal for FastPassCorp A/S første halvår 2011 se vedlagte FN meddelelse

   

Aktiviteter

   Der er igennem første halvår indgået aftaler med mange nye kunder og det totale antal brugerlicenser for FastPass er tæt på 500.000 brugere. Som konsekvens heraf stiger FastPassCorp’s faste årlige omsætning løbende.

   Blandt nyhederne i FastPass’ produktudvikling i årets løb har der været særlig interesse for løsninger til PC krypterede løsninger og password synkronisering til Google’s professionelle løsninger.

   Selskabet offentliggør årsresultat for 2011 den 29. marts 2012.

   


Attachments