Agenda og forløb af ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 4. november 2011, kl. 09.00 hos Accura Advokatpartnerselskab, Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup


Dato: 4. november 2011

Årets meddelelse nr.: 23

 

Dagsorden

Præsentation af dirigent

Advokat Karsten Pedersen fra Accura Advokatpartnerselskab blev præsenteret og valgt som dirigent.

Dirigenten konstaterede, at 72,99 % af selskabskapitalen var tilmeldt generalforsamlingen, svarende til 553.112 aktier á DKK 100 eller multipla heraf og 553.112 stemmer, samt at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig i henhold til dagsordenen.

Bemyndigelse til bestyrelsen

Dirigenten oplyste, at der var stillet forslag om at bemyndige selskabets bestyrelse til, indtil den 3. november 2016, ad én eller flere omgange, at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt DKK 250.000.000 ved udstedelse af nye ikke-fuldt indbetalte B-aktier til markeds- eller favørkurs ved kontant indbetaling med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer ("Udbudte Aktier").

De Udbudte Aktier skal udstedes som ikke-fuldt indbetalte B-aktier, i en ny selvstændig aktieklasse, i overensstemmelse med § 33, stk. 1 i lovbekendtgørelse nr. 322 af 11. april 2011 om aktie- og anpartsselskaber ("Selskabsloven"). De Udbudte Aktier skal være ikke-omsætningspapirer udstedt på navn og skal noteres som sådan i selskabets ejerbog. De Udbudte Aktier skal give aktionærerne ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet fra tidspunktet for kapitalforhøjelsens registrering hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Udbudte Aktier vil således ikke blive udstedet i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S og registrering vil alene ske i selskabets ejerbog, jf. Selskabslovens § 52. De Udbudte Aktier vil ikke blive handlet og officielt noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S, førend generalforsamlingen træffer beslutning om en sammenlægning af selskabets aktieklasser efter, at der er sket fuld indbetaling af udestående selskabskapital for så vidt angår de Udbudte Aktier. 

Aktionærernes fortegningsret skal udøves via deres kontoførende institut i henhold til vedkommende instituts regler herfor, dog under iagttagelse af de særlige procedurer, der skyldes, at der er tale om ikke-fuldt indbetalt selskabskapital.

Ikke indbetalt selskabskapital for så vidt angår de Udbudte Aktier kan af bestyrelsen kræves indbetalt på anfordring. Fristen for indbetaling er 4 uger. Eventuelle krav mod tegnere, og efterfølgende erhververe af de Udbudte Aktier, kan tvangsfuldbyrdes efter retsplejelovens § 478, stk. 1, nr. 5.

Såfremt bemyndigelsen til bestyrelsen som angivet i dette punkt 2 besluttes af generalforsamlingen, indsættes følgende bestemmelse i selskabets vedtægter som nyt punkt 4.1.a:

"Selskabets bestyrelse er bemyndiget til indtil den 3. november 2016 ad én eller flere omgange, at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt DKK 250.000.000 ved udstedelse af nye ikke-fuldt indbetalte B-aktier til markeds- eller favørkurs ved kontant indbetaling med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer.

De nye B-aktier udstedes som ikke-fuldt indbetalte aktier i en ny selvstændig aktieklasse, i overensstemmelse med § 33, stk. 1 i lovbekendtgørelse nr. 322 af 11. april 2011 om aktie- og anpartsselskaber. B-aktierne skal være ikke-omsætningspapirer udstedt på navn og skal noteres som sådan i selskabets ejerbog. B-aktierne skal ikke udstedes i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S. B-aktierne skal give aktionærerne ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet fra tidspunktet for kapitalforhøjelsens registrering hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Ikke indbetalt selskabskapital for så vidt angår B-aktier kan af bestyrelsen kræves indbetalt på anfordring. Fristen for indbetaling er 4 uger. Eventuelle krav mod tegnere, og efterfølgende erhververe af B-aktier, kan tvangsfuldbyrdes efter retsplejelovens § 478, stk. 1, nr. 5.

De nye B-aktier skal ikke optages til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S".

Dirigenten gik herefter videre til beslutningsdelen og godkendelsen af forslaget. I den forbindelse redegjorde dirigenten for de ændrede regler i den nye selskabslov om afvikling af generalforsamlinger, herunder reglerne i selskabslovens § 101 om, hvad aktionærerne kunne kræve med hensyn til godtgørelse af, hvordan resultatet af afstemninger var forløbet, samt mulighederne for at gå frem efter de hidtidige principper, hvis ingen aktionærer gjorde indsigelse. Da der ikke var nogen indsigelser, lagde dirigenten til grund, at generalforsamlingen kunne gennemføres på traditionel vis, for så vidt angår alle beslutninger.  

Dirigenten konstaterede herefter, at der var 492.278 stemmer for forslaget, og at generalforsamlingen således havde besluttet at godkende det fremsatte forslag.

Ændring af selskabets vedtægter

Dirigenten oplyste, at der var stillet forslag om at ændre punkt 10.1 i selskabets vedtægter til:

"Selskabet ledes af en bestyrelse på 4-7 medlemmer. Bestyrelsens medlemmer vælges for et år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Intet medlem af bestyrelsen kan have sæde i bestyrelsen længere end til den ordinære generalforsamling i det kalenderår, hvor bestyrelsesmedlemmet fylder 70 år. Ud over de generalforsamlings valgte medlemmer kan medarbejderne vælge et antal medlemmer af bestyrelsen i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom."

Dirigenten konstaterede, at der var 492.278 stemmer imod forslaget, og at generalforsamlingen således havde besluttet at forkaste det fremsatte forslag.

-----oo0oo-----

Generalforsamlingen bemyndigede dirigenten, med fuld ret til videredelegation, til at foretage anmeldelse af de vedtagne beslutninger til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og i den forbindelse at foretage de ændringer herunder rettelser og berigtigelser i de udarbejdede dokumenter, som måtte blive krævet af styrelsen som betingelse for registrering.

 

Generalforsamlingen hævet.

Som dirigent:

 

____________________

Karsten Pedersen

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til undertegnede på telefon +45 36 94 44 17 eller per e-mail fw@blue-vision.dk.  
 

Med venlig hilsen
Blue Vision A/S

 

På bestyrelsens vegne

Frederik Westenholz, bestyrelsesformand