REMEDY ENTERTAINMENT OYJ: Remedyn talousjohtaja vaihtuu


Remedy Entertainment Oyj | Yhtiötiedote 16.11.2017 kello 09.00

Remedyn talousjohtaja vaihtuu

Remedy Entertainment Oyj:n pitkäaikainen talousjohtaja Mika Reini on päättänyt luopua tehtävästään ja jättää täysipäiväisen työnsä yhtiön palveluksessa 19.1.2018. Yhtiö on jo käynnistänyt uuden talousjohtajan haun.

Remedy listautui menestyksekkäästi First North Finland -markkinapaikalle toukokuussa 2017 ja kehitti Reinin johdolla listayhtiöltä vaadittavat talousraportointiin ja hallintoon liittyvät prosessit. "Koen luontevaksi luopua talousjohtajan tehtävästä hoidettuani sitä yli 17 vuotta. Tarkoitukseni on jatkossa keskittyä henkilökohtaisiin projekteihin. Remedyn hyvin toimiva talousorganisaatio ja vakaa taloudellinen tilanne luovat hyvät edellytykset siirtyä uuden talousjohtajan aikakaudelle", kommentoi Mika Reini.

Johtajuuden päätyttyä Reini jatkaa osa-aikaisessa konsultointisuhteessa, avustaen 31.12.2017 päättyvältä tilikaudelta laadittavan tilinpäätöksen valmistelemisessa. Hän jatkaa myös edelleen Yhtiön merkittävänä osakkeenomistajana. Siirtymäaikana 20.1.2018 alkaen talousjohtajan tehtävästä vastaa Senior Financial Controller Niko Stark.

"Mika on ollut erittäin ammattitaitoinen, toimintaa pitkäjänteisesti kehittävä talousjohtaja, sekä samalla ihmisläheinen ja pidetty työtoveri. Hän on luonut vahvan perustan, jonka avulla hänen tehtävänsä jatkaja voi johtaa ja edistää kasvusuunnitelmiamme tukevia toimintoja. Haluan koko henkilöstömme puolesta kiittää Mikaa hänen merkittävästä panoksestaan ja pitkäjänteisestä toiminnastaan Remedyn hyväksi", sanoo Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala.

Yhtiö tiedottaa uuden talousjohtajan valinnasta myöhemmin, kun valinta on tehty.

Remedy Entertainment Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Virtala
Puhelin: 09 435 5040
Sähköposti: tero.virtala@remedygames.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti Yhtiöstä

Remedy Entertainment Oyj on Espoossa vuonna 1995 perustettu kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö. Remedy kehittää tarinallisia ja visuaalisesti näyttäviä konsoli- ja tietokonepelejä, joita julkaisevat tunnetut kumppanit kuten Microsoft, Rockstar Games ja Smilegate. Remedyn julkaisemia pelejä ovat mm. Death Rally (1996), Max Payne (2001), Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003), Alan Wake (2010), Alan Wake's American Nightmare (2012) ja Quantum Break (2016).