Dovre Group allekirjoittanut kehyssopimuksen Baltic Connectorin kanssa


Dovre Group Oyj          Lehdistötiedote         19.3.2018 klo 9.00


Dovre Group allekirjoittanut kehyssopimuksen Baltic Connectorin kanssa

Dovre Group Oyj on allekirjoittanut kehyssopimuksen Balticconnector-projektin kanssa. Balticconnector on virolaisen yhtiön Elering AS:n ja suomalaisen yhtiön Baltic Connector Oy:n yhdessä omistama projekti. 250 miljoonan euron projekti toteuttaa Suomen ja Viron kaasuverkot yhdistävän kaasuputken Suomenlahden yli.

Sopimuksen ehtojen mukaan Dovre Group toimittaa projektijohdon resursseja Balticconnector-projektiin.

“Olemme ylpeitä kumppanuudesta tässä historiallisessa projektissa”, sanoo Patrick von Essen, Dovre Groupin toimitusjohtaja. ”Sopimus vahvistaa asemaamme johtavana projektijohdon osaamisen toimittajana, ja parantaa läsnäoloamme Suomen markkinoilla.”

Lisätietoja:

DOVRE GROUP OYJ
Patrick von Essen
Toimitusjohtaja
Puh. 020 436 2000
patrick.essen@dovregroup.com
www.dovregroup.com
 

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com