Svane Køkkenet fortsætter sin norske ekspansion med åbning af den 9. butik


Pressemeddelelse:

Svane Køkkenet fortsætter sin norske ekspansion med åbning af den 9. butik

Den næste konceptbutik med dansk køkkendesign placeres i Ålesund.

Det norske køkkenmarked har taget godt imod det danske køkkendesign. Svane Køkkenet fortsætter sin planlagte ekspansion på det norske marked med åbningen af en ny konceptbutik i Ålesund.

Svane Køkkenet Norge har indenfor det sidste år tilføjet tre butikker, således at det samlede antal nu bliver på ni butikker.

Tidligere på året har kæden åbnet to konceptbutikker i henholdsvis Trondheim og Drammen, og primo 2020 forventes den næste nye butik at åbne i Ålesund med en meget erfaren køkkenmand i spidsen for butikken.

”Det er lykkedes os at få en dygtig og erfaren butikschef med ombord som forhandler, og vi ser frem til at etablere os i et vækstområde som Ålesund med et stort potentiale for dansk køkkendesign,” siger kædechef Torben Nielsen og pointerer:

”Både butikken i Trondheim og Drammen har forholdsvis hurtigt fået godt fat i de lokale køkkenmarkeder, og det motiverer naturligvis til at fortsætte den planlagte markedsudbygning i Norge.”

Butikschef med erfaring

Svane Køkkenets kommende forhandler i Ålesund, Tord Lejon, bringer 13 års erfaring fra køkkenbranchen med sig. To gange tidligere har han haft ansvaret for etablering og opbygning af køkkenbutikker for andre ejere i lokalområdet, og han ved derfor, hvad der kræves, og hvordan det bør gribes an:

”Tredje gang ville jeg være selvstændig og opbygge min egen butik,” siger Tord Lejon.

Valget af Svane Køkkenet som samarbejdspartner har været let: ”Det lækre køkkendesign og det brede sortiment tiltaler nordmændene, og Svane Køkkenet er lykkedes med at opnå et kendskab og en markedsposition som et attraktivt designkøkken,” forklarer Tord Lejon.

Den knap 400 kvm. store konceptbutik indrettes med de nyeste køkken- og baddesigns i samarbejde med Svane Køkkenets design- og konceptansvarlige, arkitekt MAA, Rolf Birk. Butikken placeres på en attraktiv adresse og forventes at være klar til Grand Opening medio februar 2020.

Butikken i Ålesund bliver Svane Køkkenets niende norske butik, og åbningen sker som et led i kædens strategi om at blive en landsdækkende køkkenkæde med 15-18 butikker på det norske marked.

Billeder:

Konceptbutikken i Ålesund i Norge indrettes med et bredt sortiment af de nyeste køkken- og baddesigns. (PR-foto: Svane Køkkenet)

Tord Lejon bliver ny forhandler af Svane Køkkenet i Ålesund. (PR-foto: Svane Køkkenet)


Kontaktpersoner:

Kædechef Torben Nielsen, Svane Køkkenet, mobil 5136 0704

Adm. dir. Ole Lund Andersen, Telefon 9743 5200

Vedhæftet fil


Attachments

PM SvaneNorge__Ålesund