Telenor styrker fotballsatsingen på web - Brann best på nett


Brann leder an i det som ser ut til å bli en rekordjevn innspurt i årets Tippeliga. Nettopp det at ligaen i år er spesielt jevn, bidrar nok til at også interessen for å følge lagene via Internett har vist en stor økning.
- Da Brann møtte Rosenborg oppnådde Tippeligaen på web ny rekord med en tredobling i antall seere. Selv om dette er to spesielt populære lag, og at kampen kun gikk på TV2 Sumo og web-tv, sier dette mye om potensialet, sier Olav Sande, leder for Bredbånd og Telefoni i Telenor.
 
TV2 Sumos fotball-sendinger setter ny rekord for streaming av TV over Internett. Nettopp muligheten til å se fotball når eller hvor du vil, det være seg på tv, Internett eller mobil, har blitt en del av vår nye digitale mediehverdag. Telenor dobler nå streaming-kapasiteten og videreutvikler nettet for å møte den økende interessen for TV og video.
 
Telenor ser en stor økning i bruken av Internett som den nye fotballkanalen, og antall abonnenter på tippeligaen er fordoblet sammenlignet med fjoråret.
- Denne økningen ønsker vi å feire sammen med kundene, sier Sande. Telenor gir derfor halv pris på kampbilletter ut sesongen (49,- kroner, veil. 99,-) og tilbud på månedsabonnementet TV2 Sport (99,- kroner, veil 149,-).
 
Også TV2 merker godt at interessen for fotball via alle kanaler er økende.
- Vi opplever en eventyrlig vekst i nordmenns bruk av TV 2 Sumo på Internett, enten de velger å se sport, nyheter eller underholdning. At Telenor ved sine oppgraderinger i nettet så tydelig bekrefter at de mener alvor med å levere bredbånd med TV-kvalitet fra oss til sine kunder er derfor gledelig. I praksis betyr dette at enda flere nå kan glede seg over den spennende innspurten i Tippeligaen, via den skjermen man foretrekker, sier Helge Høibraaten, redaktør i TV2 Sumo. Fotballsamarbeidet med Telenor er viktig for oss. Det samler unik kompetanse og setter oss i stand til fortsatt å ligge helt i tet i utviklingen av morgendagens TV-opplevelse.
 
De mest populære lagene på web er:
  1. Brann
  2. Rosenborg
  3. Vålerenga
  4. Tromsø
  5. Ålesund
  6. Viking
  7. Fredrikstad
  8. Start
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Informasjonssjef Atle Lessum, Telenor Nordic: tlf. +47 415 05 645
Redaktør Helge Høibraaten, TV2 Sumo: tlf +47 932 29 570