SIEVI CAPITAL OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.4.2014 KLO 16:00 HALLITUKSEN TOIMENPITEET JUSSI CAPITAL OY:N PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN JOHDOSTA


SIEVI CAPITAL OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.4.2014 KLO 16:00

HALLITUKSEN TOIMENPITEET JUSSI CAPITAL OY:N PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN JOHDOSTA

 

Yhtiön hallitus on Jussi Capital Oy:n pakollisen ostotarjouksen arviointia ja sen edellyttämiä päätöksiä ja niiden valmistelua sekä muita ostotarjoukseen liittyviä toimenpiteitä varten nimennyt keskuudestaan riippumattomat jäsenet, jotka ovat hallituksen puheenjohtaja Asa-Matti Lyytinen ja Seppo Laine. Kyseisillä hallituksen jäsenillä ei ole tarjouksentekijään tai ostotarjoukseen liittyviä sidonnaisuuksia. Hallituksen jäsen Jonna Tolonen on ei-riippumaton Sievi Capital Oyj:n merkittävistä osakkeenomistajista ja tarjouksentekijästä. Hallituksen varajäsen Jorma J. Takanen on ei-riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista ja tarjouksentekijästä. Hallitus on riippumattomien jäsenten toimesta päätösvaltainen.

Hallitus tulee riippumattomien jäsenten valmistelusta suorittamaan kokonaisarvioinnin ja antamaan arvopaperimarkkinalain 11 luvun 13 §:n mukaisen lausunnon ostotarjouksesta viimeistään 5 pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä.

Tarjouksentekijä on julkistanut ostotarjousasiakirjan 14.4.2014. Tulevan lausuntonsa tueksi Yhtiön hallitus on antanut toimeksiannon yhtiöstä riippumattomalle neuvonantajalle Fairness Opinion -lausunnon laatimisesta hallitukselle koskien tarjoushinnan kohtuullisuutta taloudellisessa mielessä Yhtiön kaikkien osakkeenomistajien kannalta.

 

SIEVI CAPITAL OYJ

Hallitus

 

Lisätietoa:

CIO & CFO Heikki Vesterinen

tel. +358 40 50 88558

 

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.sievicapital.com