logo_new.jpg
Sievi Capital ostaa Rakennuttajatoimisto HTJ:n
September 20, 2021 11:45 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Oyj Sisäpiiritieto 20.9.2021 klo 18.45 Sievi Capital ostaa Rakennuttajatoimisto HTJ:n Sievi Capital Oyj on 20.9.2021 allekirjoitetulla kaupalla sopinut ostavansa Rakennuttajatoimisto...
logo_new.jpg
Sievi Capital acquires Rakennuttajatoimisto HTJ
September 20, 2021 11:45 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Plc Inside information 20 September 2021 at 6:45 pm EEST Sievi Capital acquires Rakennuttajatoimisto HTJ With a transaction signed on 20 September 2021, Sievi Capital Plc has agreed on...
logo_new.jpg
Jussi Majamaa nimitetty Sievi Capitalin toimitusjohtajaksi, talousjohtaja Markus Peura jättää yhtiön maaliskuussa 2022
September 01, 2021 02:35 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjPörssitiedote 1.9.2021 klo 9.35 Jussi Majamaa nimitetty Sievi Capitalin toimitusjohtajaksi, talousjohtaja Markus Peura jättää yhtiön maaliskuussa 2022 Sievi Capitalin hallitus on...
logo_new.jpg
Jussi Majamaa appointed CEO of Sievi Capital, CFO Markus Peura to leave the company in March 2022
September 01, 2021 02:35 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital PlcStock Exchange Release 1 September 2021 at 9:35 am EEST Jussi Majamaa appointed CEO of Sievi Capital, CFO Markus Peura to leave the company in March 2022 The Board of Directors of...
logo_new.jpg
SIEVI CAPITAL OYJ JA BOREO OYJ SELVITTÄVÄT YHTIÖIDEN YHDISTYMISTÄ
August 18, 2021 02:30 ET | Sievi Capital Oyj
SIEVI CAPITAL OYJ SISÄPIIRITIETO 18.8.2021 KLO 09.30 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI SOVELTUVIEN...
logo_new.jpg
Sievi Capital Plc and Boreo Plc Consider Combination
August 18, 2021 02:30 ET | Sievi Capital Oyj
SIEVI CAPITAL PLC INSIDE INFORMATION 18 AUGUST 2021 AT 9:30 A.M. EEST NOT FOR DISTRIBUTION IN OR INTO THE UNITED STATES, OR IN ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH SUCH DISTRIBUTION WOULD BE PROHIBITED...
logo_new.jpg
Sievi Capital Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2021
August 17, 2021 01:00 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Oyj Pörssitiedote 17.8.2021 klo 8.00 Sievi Capital Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2021 Ennätyksellinen tulos ensimmäiseltä vuosipuoliskolta, Indoor Groupin ja KH-Koneet...
logo_new.jpg
Sievi Capital Plc’s Half-Year Report 1 January–30 June 2021
August 17, 2021 01:00 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Plc Stock exchange release 17 August 2021 at 8:00 am EEST Sievi Capital Plc’s Half-Year Report 1 January–30 June 2021 Record-breaking result for the first half of the year, Indoor...
logo_new.jpg
Kutsu Sievi Capitalin puolivuosikatsauksen julkistukseen
August 10, 2021 02:30 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjLehdistötiedote 10.8.2021 klo 9.30 Kutsu Sievi Capitalin puolivuosikatsauksen julkistukseen Sievi Capital Oyj:n puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2021 julkaistaan tiistaina 17.8....
logo_new.jpg
Invitation to Sievi Capital webcast for Half-Year 2021 Report
August 10, 2021 02:30 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Plc Press release, 10 August 2021 at 9.30 am EEST Invitation to Sievi Capital webcast for Half-Year 2021 Report Sievi Capital Plc will publish its Half-Year Report for January−June...