logo_new.jpg
Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön
July 02, 2021 06:45 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjPörssitiedote 2.7.2021 klo 13.45 Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää tehtävänsä yhtiön...
logo_new.jpg
Sievi Capital Plc’s CEO Päivi Marttila to leave the Company
July 02, 2021 06:45 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital PlcStock exchange release 2 July 2021 at 1:45 pm EEST Sievi Capital Plc’s CEO Päivi Marttila to leave the Company Sievi Capital Plc’s CEO Päivi Marttila will leave her position as the...
logo_new.jpg
Logistikaksen kasvustrategian mukainen yritysosto toteutettu
July 01, 2021 03:25 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjLehdistötiedote 1.7.2021 klo 10.25 Logistikaksen kasvustrategian mukainen yritysosto toteutettu Sievi Capital tiedotti 22.6. kohdeyhtiönsä Logistikas Oy:n...
logo_new.jpg
Acquisition completed in line with the growth strategy of Logistikas
July 01, 2021 03:25 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital PlcPress release 1 July 2021 at 10:25 am EEST Acquisition completed in line with the growth strategy of Logistikas On 22 June, Sievi Capital announced that its target...
logo_new.jpg
Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla
June 22, 2021 06:00 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjLehdistötiedote 22.6.2021 klo 13.00 Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla Sievi Capitalin kohdeyhtiö Logistikas Oy (”Logistikas”) on tänään allekirjoittanut sopimuksen kahden...
logo_new.jpg
Logistikas boosts growth through acquisition
June 22, 2021 06:00 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital Plc Press release 22 June 2021 at 1:00 pm EEST Logistikas boosts growth through acquisition Sievi Capital's target company Logistikas Oy (''Logistikas'') has today signed an agreement...
logo_new.jpg
Nordic Rescue Group laajentaa toimintaansa Ruotsiin yritysostolla
June 18, 2021 03:40 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjLehdistötiedote 18.6.2021 klo 10.40 Nordic Rescue Group laajentaa toimintaansa Ruotsiin yritysostolla Sievi Capitalin kohdeyhtiö Nordic Rescue Group (”NRG”) on tänään...
logo_new.jpg
Nordic Rescue Group expands its operations to Sweden through acquisition
June 18, 2021 03:40 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital PlcPress release 18 June 2021 at 10.40 am EEST Nordic Rescue Group expands its operations to Sweden through acquisition Sievi Capital's target company Nordic Rescue Group...
logo_new.jpg
Sievi Capitalin varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset
April 29, 2021 04:50 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital OyjPörssitiedote 29.4.2021 klo 11.50 Sievi Capitalin varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset Sievi Capital Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin...
logo_new.jpg
Decisions of Sievi Capital’s Annual General Meeting and the constitutive meeting of the Board of Directors
April 29, 2021 04:50 ET | Sievi Capital Oyj
Sievi Capital PlcStock exchange release 29 April 2021 at 11.50 am EEST Decisions of Sievi Capital’s Annual General Meeting and the constitutive meeting of the Board of Directors Sievi Capital Plc’s...