Meddelelse om forlængelse af Tilbudsperioden og det foreløbige resultat af Købstilbuddet


Copenhagen, 2016-05-19 14:52 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- QIAGEN N.V., Selskabsregistreringsnr. 804803778, offentliggjorde den 19. april 2016 et Anbefalet Offentligt Betinget Frivilligt Købstilbud ("Købstilbuddet") til aktionærerne i Exiqon A/S, CVR-nr. 18984431. 

Ifølge Købstilbuddet udløb Tilbudsperioden i går den 18. maj 2016 kl. 23.59 (dansk tid). I overensstemmelse med § 9 og 21 i Bekendtgørelse om Overtagelsestilbud og som det fremgår af Tilbudsdokumentet, annoncer QIAGEN N.V. herved det foreløbige resultat af Købstilbuddet og QIAGEN N.V.'s beslutning om at forlænge Tilbudsperioden indtil den 2. juni 2016 kl. 23.59 (dansk tid). Alle andre betingelser og vilkår i Købstilbuddet er uændret. 

Den foreløbige og ikke bindende optælling af accepterne viser, at QIAGEN N.V. sammenlagt har modtaget accepter fra aktionærer i Exiqon A/S, som repræsenterer 81,37 % af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Exiqon A/S. 

Forlængelsen af Tilbudsperioden og betingelserne herfor fremgår af det vedhæftede tillæg til Tilbudsdokumentet. 

"Vi er overbeviste om, at alle aktionærer - og ikke kun Exiqons bestyrelse og de største aktionærer - sætter stor pris på vores attraktive Købstilbud " udtalte Peer Schatz, CEO i QIAGEN N.V. "Vi anerkender dog, at nogle aktionærer måske behøver mere tid til at vurdere Købstilbuddet og vi har tillid til, at de i sidste ende vil indse, at Købstilbuddet afspejler en korrekt værdiansættelse af selskabet, således at vi vil opnå accepter fra mere end 90 % af aktionærerne, hvilket er nødvendigt for at gennemføre transaktionen. 

Medmindre Købstilbuddet endnu en gang forlænges, vil QIAGEN N.V. annoncere det foreløbige resultat af Købstilbuddet gennem Finanstilsynet, NASDAQ Copenhagen og gennem elektroniske medier senest 18 timer efter udløbet af Tilbudsperioden, dvs. den 3. juni 2016. Tilbudsgiver vil annoncere det endelige resultat af Købstilbuddet senest den 6. juni 2016, hvilket er tre dage efter gennemførslen af Købstilbuddet. Se § 21, stk. 3 i Overtagelsesbekendtgørelsen.

 

Definitioner anvendt, men ikke specificeret i denne meddelelse skal have den samme betydning som i Tilbudsdokumentet.


Attachments

Meddelelse fra QIAGEN (Forlængelse af Tilbudsperioden - FINAL DK) 465683   .pdf Tillæg til Tilbudsdokument (forlængelse af frist) 46538573 (002).pdf