Hexatronic vinner order på sjökabel till ett värde av 22 MSEK


Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360

Pressmeddelande 29 november 2016

Hexatronic vinner order på sjökabel till ett värde av 22 MSEK

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB, ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, har slutit ett avtal avseende fiberoptisk sjökabel. Huvuddelen av leveransen om totalt 22 MSEK är planerad att genomföras under innevarande räkenskapsår.

Hexatronic erbjuder lösningar inom såväl sjökabel som inom hela den passiva fiberinfrastrukturen, från utformning och produktion till leverans.

"Vi är mycket glada över avtalet vilket är en av de större sjökabelleveranserna Hexatronic erhållit och ett kvitto på marknadens förtroende för vårt breda erbjudande inom sjökabel" säger Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group AB.

Göteborg 29 november 2016.

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group

För eventuella frågor kontakta:

· Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, 070-650 34 00


Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet(TM), Drytech(TM), Lightmate®, FibreHub(TM), Matrix, DCIO(TM), Basic Broadband(TM) och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina, Nya Zeeland och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.


Attachments

 Hexatronic vinner order på sjökabel till ett värde av 22 MSEK