Aino Health AB (publ): Aino Health presenterar vid Corporate Health Convention i Stuttgart 9-10 maj


Corporate Health Convention i Stuttgart den 9-10 maj är den första mässan i Tyskland där Aino Health presenteras som den främsta leverantören med en portfölj av digitaliserade processer, tjänster och produkter inom Corporate Health Management.

Corporate Health Convention i Stuttgart är den ledande mässan inom Corporate Health Management i Tyskland och över 2 400 beslutsfattare kommer att delta. Fokus för årets mässa är Digital Corporate Health Management. Det finns inte något liknande större möte i de tysktalande länderna som är specialiserat på Corporate Health Management. 

Under sin presentation kommer Aino Health att berätta om sina IT-baserade management- och ledarskapssystem och verktyg inom Corporate Health Management. Fokus kommer att ligga på hur företagets digitaliserade lösningar är utformade för att förstå de underliggande orsakerna till sjukfrånvaron så att dessa kan identifieras och åtgärdas tidigt. De ger snabbt resultat och skapar värde eftersom medarbetarnas hälsa och välbefinnande hela tiden är i fokus och blir en naturlig del av den dagliga verksamheten.

I Aino Healths monter kommer företaget att visa upp sin webbaserade plattform HealthManager samt tjänsten Aino Analytics. Företaget kommer också presentera referenser kring hur dessa kan integreras med kundernas befintliga IT-system samt hur de är utformade för att hantera interaktion mellan anställda, deras närmaste handledare, avdelnings- och divisionschefer samt vidare till bolagets ledning. Syftet är att tydliggöra för företagsledningarna hur de kan nå tydliga och mätbara resultat av sina ansträngningar att minska sjukfrånvaron.

För mer information vänligen kontakta:
Leif Fågelstedt, CMO Aino Health
Tel:               +46 (0)760 299 210
E-mail:           leif.fagelstedt@ainohealth.com

Om Aino Health

Aino Health är den ledande leverantören av lösningar inom Corporate Health Management och är för privata och offentliga organisationer vad läkare är för människor. Företagets kompletta system av IT-baserade tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO) med Erik Penser Bank, 08-463 83 00, som Certified Adviser.


Attachments

Press release Corp Health Stuttgart, Aino Health