HOYLU AB: HOYLU FORTSÄTTER ATT UTÖKA SITT ÅTERFÖRSÄLJAR- OCH PARTNERNÄTVERK


Stockholm, 15:e april 2019

Hoylu fortsätter att utöka sitt återförsäljarnätverk genom att signera avtal med fyra nya partners.

SHI International Corp, (shi.com) med huvudkontor i New Jersey, USA, är rankade som den åttonde största IT-lösningsleverantören i USA med fler än 4000 anställda och 30 kontor runtom i världen.

LINX Multimedia (teamlinx.com) är en integratör som specialiserar sig på design och support av nätverkslösningar, multimedia, säkerhet och trådlösa system. LINX grundades 2003 och har vuxit till en nationellt erkänd ledare inom sitt segment. Huvudkontoret ligger i Denver, Colorado, USA.

Exaprobe SAS (exaprobe.com) med huvudkontor i Frankrike är en systemintegratör som hör till Econocom Group som utvecklar, integrerar och tillhandahåller digitala tjänster och infrastruktur för alla typer av nätverk, säkerhet, unified samt audiovisuella kommunikationslösningar.

Kadsoft Computer GmbH (kadsoft.de) är en mellanstor IT-lösningsleverantör med huvudkontor i Freital, Tyskland.

Stein Revelsby, Hoylus VD kommenterar: ”Vi glädjer oss åt att välkomna våra nya partners och att vi utökar vår marknadsnärvaro i Frankrike, Tyskland och USA.”

För mer information vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu, telefon +1 213 440 2499, e-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu, telefon +1 425 829 2316, e-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu är ett innovativt företag som levererar lösningar för digitala arbetsytor. Hoylu Suite är det oumbärliga verktyget som möjliggör för företag att leverera högkvalitativt samarbete på den moderna arbetsplatsen med funktionen att använda vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare inom olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler.
För mer information besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB +46 (0) 8 50 301 550; ca@mangold.se