Pöyrylle toimeksianto EPCM-palveluista Star-projektiin Lençóis Paulistassa, Brasiliassa


Pöyry     Lehdistötiedote 27.8.2019 klo 9.00

Tehdaslaajennus tulee kasvattamaan sellun tuotantoa nykyisestä 250 000 tonnista peräti 1,5 miljoonaan tonniin vuodessa.

Pöyry on saanut Bracellilta toimeksiannon suunnittelun, hankinnan ja rakentamisen hallinnan palveluista (EPCM, Engineering, Procurement, Construction Management) Balance of Plant (BoP) -toimintojen kehittämiseksi Star-projektia varten. Toimeksianto sisältää kaikkien prosessialueiden väliset yhteydet, turbogeneraattorit, höyrynjakelujärjestelmät, vedenjäähdytinkeskuksen ja muut oheisjärjestelmät.

Uusi tehdas Lençóis Paulistassa São Paulon osavaltiossa tulee kasvattamaan nykyisen 250 000 tonnin tuotantokapasiteetin 1,5 miljoonaan tonniin vuodessa. Uuden tehtaan on suunniteltu ensisijaisesti tuottavan liukosellua vastaamaan sisäiseen kysyntään.

Pöyry on ollut mukana Star-projektissa alusta lähtien vastaten konseptisuunnittelusta, ympäristölisensioinnin tuesta, perussuunnittelusta sekä tehdasalueinfrastruktuurin ja liittymätien laajentamisen detaljisuunnittelusta.

Star-projektin on tarkoitus valmistua vuonna 2021.

Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus kirjataan Prosessiteollisuus-divisioonan vuoden 2019 kolmannen kvartaalin tilauskantaan.  

Lisätietoa:

Nicholas Oksanen
Executive Vice President, Head of Division Process Industries
Tel. +358 10 33 22294
e-mail: Nicholas.oksanen@poyry.com

Fábio Bellotti da Fonseca
President of Pöyry Brazil, Head of Process Industries Brazil
Tel. +55 11 3472 7737
e-mail: fabio.fonseca@poyry.com

Tiesitkö? Olemme olleet mukana toteuttamassa yhdeksää kymmenestä maailman suurimmista sellutehtaista.

Tietoa meistä

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.

Vieraile verkkosivuillamme www.poyry.fi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube