Oasmia håller presentation på Biotech Showcase i San Francisco

Uppsala, SWEDEN


Oasmia Pharmaceutical AB har blivit utvalda att hålla en presentation på branschkonferensen Biotech Showcase i San Francisco. Bolaget kommer att presentera sin teknologi tisdagen den 14 januari kl 15:30, Track Yosemite C (Ballroom level).

Biotech Showcase Conference, som pågår 13–15 januari 2020, är en av branschens ledande bransch- och investerarkonferenser med drygt 3 700 deltagare, 2 200 företag och 1 000 investerare.

Konferensen, som arrangeras av Demy-Colton och EBD Group, är en investerar- och nätverkskonferens som erbjuder privata och publika biotech- och läkemedelsbolag en möjlighet att presentera och träffa investerare och läkemedelschef på en och samma plats under en av branschens största årliga konferenser för investerare inom sjukvården, JP Morgan Annual Healthcare Conference.

Under konferensen kommer Oasmia att diskutera sina nuvarande utvecklingsprogram och möjligheter för partnerskap.

Oasmia kommer också att genomföra one-on-one-möten under konferensveckan. Om du vill boka ett möte, skicka en förfrågan till: business.development@oasmia.com

För mer information:
Urban Ekelund
IR-chef Oasmia
Telefon: 018-50 54 40
E-post: IR@oasmia.com

Om Oasmia Pharmaceutical AB
Oasmia Pharmaceutical AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en ny generation av läkemedel inom human- och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar innehållande nanopartiklar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrande egenskaper, förbättrad biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm (OASM) och Frankfurt Stock Exchange (OMAX.GR).

 

Bilaga


Attachments

PM Biotech Showcase SVE