Aino Health AB (publ): Aino Health tecknar ny kund: Kaksineuvoinen


Aino Health har tecknat avtal med Kaksineuvoinen gällande SaaS lösningen HealthManager. Avtalet adderar ca 700 nya prenumeranter till HealthManager-plattformen.

Kaksineuvoinen letade efter en lösning för att förenkla och effektivisera sin hantering av tidigt stöd i sin sjukfrånvarohantering genom digitalisering och som också uppfyllde deras krav på GDPR.

“Vi har tittat på, och utvärderat, flera lösningar för våra behov och valde till slut Aino Health då vi känner att de inte bara har en bra plattform som uppfyller kraven för GDPR, men också har bra processer för hantering av tidigt stöd vid sjukfrånvaro och analys, vilket kommer vara av stort värde för oss”, säger Pia Kujala, Managing Director Kaksineuvoinen. 

“Vi är väldigt glad att ha Kaksineuvoinen ombord som kund och ser fram emot att arbeta på tidigt stöd i sjukfrånvarohanteringen tillsammans med dem”, säger Jyrki Eklund, CEO at Aino Health.

Kommunerna Kaksineuvoinen är den gemensamma myndigheten för sjukvård och sociala tjänster i Kauhava och Evijärvi i Finland. Kaksineuvoinen är också en innovativ föregångare för produktion av effektiva säkerhetstjänster av hög kvalité. Hörnstenarna i verksamheten är ansvar och respekt för mänsklig värdighet.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

För mer information:

Jyrki Eklund, VD Aino Health
+358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.