Nexstim Oyj:n taloustiedotus vuonna 2023

Helsinki, FINLAND


Yhtiötiedote, Helsinki, 23.12.2022 klo. 13.00 (EET)

Nexstim Oyj:n taloustiedotus vuonna 2023

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoittaa, että Yhtiön taloustiedotteiden aikataulu vuonna 2023 on seuraava:

Vuoden 2022 tilinpäätöstiedote ja puolivuotiskatsaus heinä-joulukuu 2022 (H2) maanantaina 27.2.2023. Puolivuotiskatsaus tammi-kesäkuu 2023 (H1) perjantaina 11.8.2023.

Nexstimin vuosikertomus 2022 julkaistaan ja on saatavilla yhtiön internetsivuilla maanantaina 6.3.2023.

Yhtiökokous on alustavasti suunniteltu pidettäväksi perjantaina 31.3.2023 klo 10.00.

NEXSTIM OYJ

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja
+ 358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Yhtiön hyväksytty neuvonantaja on Erik Penser Bank.

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva kasvuhakuinen lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

Nexstimin Diagnostiikkaliiketoiminta keskittyy kaupallistamaan NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten.

Nexstimin Terapialiiketoiminta markkinoi ja myy NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistoa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

LiiteAttachments

Nexstim_Plc_Company_Announcement_Financial_Information_in_2023_FI_FINAL