Pöyry Oyj: ÅF on saanut omistusoikeuden Pöyryn vähemmistöosakkeisiin ja Pöyryn osakkeet poistuvat Nasdaq Helsingin pörssilistalta
June 25, 2019 06:45 ET | Pöyry Oyj
Pöyry Oyj                                                                      Pörssitiedote 25.6.2019 klo 13:45  Tätä pörssitiedotetta ei saa julkaista tai muutoin levittää kokonaan tai...
Kalle Rasinmäki on nimitetty ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi
June 13, 2019 03:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry Oyj   Lehdistötiedote 13.6.2019 klo 10:00 ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi on nimitetty Kalle Rasinmäki, joka johtaa myös yhtiön Prosessiteollisuus-divisioonan yksiköitä Suomessa ja Aasiassa....
Pöyry awarded engineering, procurement and construction management (EPCM) services assignment for production expansion project of Klabin, Brazil
May 29, 2019 06:00 ET | Pöyry Oyj
New expansion cycle will increase the company's production capacity by 920,000 tons of kraftliner paper per year Pöyry Plc   Press Release 29 May 2019 at 13.00 (EEST) Klabin, the largest producer...
Pöyrylle toimeksianto Klabinilta EPCM (suunnittelu, hankinta, rakentamisen hallinta) -palveluista Brasiliaan
May 29, 2019 06:00 ET | Pöyry Oyj
Uusi laajennus kasvattaa yhtiön kraftliner-kartongin tuotantokapasiteettia 920 000 tonnia vuodessa Pöyry Oyj  Lehdistötiedote 29.5.2019 klo 13.00 Pöyry on saanut Klabinilta, joka on Brasilian...
ÅF Pöyry awarded pre-engineering assignment for the Metsä Board Oyj in Husum, Sweden
May 28, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY PLC   Press Release 28 May 2019 at 09.00 (EEST) Metsä Board Oyj, the leading European producer of premium paperboards has awarded ÅF Pöyry with the pre-engineering services assignment for the...
ÅF Pöyrylle toimeksianto esisuunnittelusta Metsä Board Oyj:n Husumin tehtaalle Ruotsiin
May 28, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY Oyj   Lehdistötiedote 28.5.2019 klo 9:00  ÅF Pöyry on saanut Metsä Board Oyj:ltä, johtavalta eurooppalaiselta korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistajalta, esisuunnittelun...
ÅF Pöyry awarded pre-engineering assignments for the Metsä Fibre investments in Kemi and Rauma, Finland
May 27, 2019 05:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY PLC   Press Release 27 May 2019 at 12.00 (EEST) Metsä Fibre, part of Metsä Group, has awarded ÅF Pöyry with the pre-engineering assignment for new bioproduct mill, Kemi. The...
ÅF Pöyrylle toimeksianto Metsä Groupin Kemin ja Rauman investointien esisuunnittelupalveluista
May 27, 2019 05:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry Plc   Lehdistötiedote 27.5.2019 klo 12.00 ÅF Pöyry on saanut toimeksiannon Metsä Groupiin kuuluvalta Metsä Fibreltä Kemin uuden biotuotetehtaan esisuunnittelusta....
Pöyry launches PlasticsToBio concept aiming to solve the global plastics problem and replace fossil based plastics with bio-based raw materials
May 24, 2019 04:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry PLC Press Release 24 May 2019 at 10:00 (CET) Pöyry has developed a PlasticsToBio concept and initiative to address the global plastics problem, providing an affordable and economically...
Pöyry PLC: Pöyry awarded Lender’s Engineering services assignment for Zhangiz Solar PV Project in Kazakhstan
May 15, 2019 11:30 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY PLC   Press Release 15 May 2019 17:30pm CET The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) has awarded Pöyry with the Lender’s Engineering services assignment for a complete...