Enento Group Plc – Managers' transactions – Johansson
May 05, 2021 08:10 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE ON 5 MAY 2021 AT 3.10 P.M. EEST Enento Group Plc – Managers' transactions – Johansson____________________________________________ Person subject to the...
Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet – Johansson
May 05, 2021 08:10 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 5.5.2021 KLO 15.10 Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet – Johansson____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Martin JohanssonAsema:...
Enento Group Plc – Managers' transactions – Johansson
May 05, 2021 08:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE ON 5 MAY 2021 AT 3.00 P.M. EEST Enento Group Plc – Managers' transactions – Johansson____________________________________________ Person subject to the...
Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet – Johansson
May 05, 2021 08:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 5.5.2021 KLO 15.00 Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet – Johansson____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Martin JohanssonAsema:...
Enento Group Plc - Managers' transactions - Forsberg
May 03, 2021 06:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE ON 3 MAY 2021 AT 1.00 P.M. EEST Enento Group Plc - Managers' transactions - Forsberg____________________________________________ Person subject to the...
Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet - Forsberg
May 03, 2021 06:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 3.5.2021 KLO 13.00 Enento Group Oyj – Johdon liiketoimet - Forsberg____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Erik ForsbergAsema:...
Enento Group’s Interim Release 1.1. – 31.3.2021: Net sales growth was supported by new services and a business model that adapts well to exceptional circumstances
April 29, 2021 05:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 29 APRIL 2021 AT 12.00 EEST Enento Group’s Interim Release 1.1. – 31.3.2021: Net sales growth was supported by new services and a business model that adapts...
Enento Groupin osavuosikatsaus 1.1. – 31.3.2021: Poikkeustilanteisiin sopeutuva liiketoimintamalli ja uudet palvelut tukivat liikevaihdon kasvua
April 29, 2021 05:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 29.4.2021 KLO 12.00 Enento Groupin osavuosikatsaus 1.1. – 31.3.2021: Poikkeustilanteisiin sopeutuva liiketoimintamalli ja uudet palvelut tukivat liikevaihdon kasvua ...
Enento Group’s CEO Jukka Ruuska leaves the company
April 21, 2021 02:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE ON 21 APRIL 2021 AT 9.00 A.M. EEST Enento Group’s CEO Jukka Ruuska leaves the company Enento Group Plc’s CEO Jukka Ruuska has given notice of his resignation...
Enento Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska jättää yhtiön
April 21, 2021 02:00 ET | Enento Group Oyj
ENENTO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 21.4.2021 KLO 9.00 Enento Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska jättää yhtiön Enento Group Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Ruuska on ilmoittanut irtisanoutuvansa yhtiön...