Vaisala appoints Heli Lindfors as Chief Financial Officer
November 01, 2022 02:15 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationStock exchange releaseNovember 1, 2022, at 8:15 a.m. (EET) Vaisala appoints Heli Lindfors as Chief Financial Officer Heli Lindfors, M.Sc. Econ, has been appointed Chief...
Heli Lindfors nimitetty Vaisalan talousjohtajaksi
November 01, 2022 02:15 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjPörssitiedote1.11.2022 klo 8.15 Heli Lindfors nimitetty Vaisalan talousjohtajaksi Heli Lindfors (KTM) on nimitetty Vaisalan talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa...
Vaisala Corporation Interim Report January–September 2022
October 28, 2022 02:00 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation        Interim Report                                October 28, 2022, at 9.00 a.m. (EEST) Vaisala Corporation Interim Report January–September 2022Excellent performance during...
Vaisala Oyj osavuosikatsaus tammi–syyskuu 2022
October 28, 2022 02:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj                Osavuosikatsaus                                28.10.2022 klo 9.00 Vaisala Oyj osavuosikatsaus tammi–syyskuu 2022Erinomainen suoritus kolmannella neljänneksellä,...
Vaisala’s financial information and Annual General Meeting in 2023
October 28, 2022 01:30 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation Stock exchange release October 28, 2022, at 8:30 a.m. (EEST) Vaisala’s financial information and Annual General Meeting in 2023 Vaisala Corporation will publish its Financial...
Vaisalan taloudellinen tiedottaminen ja yhtiökokous vuonna 2023
October 28, 2022 01:30 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj Pörssitiedote 28.10.2022 klo 8.30 Vaisalan taloudellinen tiedottaminen ja yhtiökokous vuonna 2023 Vaisala Oyj julkaisee vuoden 2023 aikana tilinpäätöstiedotteen, puolivuosikatsauksen...
Inside information: Vaisala increases its net sales and operating result estimates for 2022 and publishes preliminary orders received, net sales and operating result for Q3 2022
October 14, 2022 02:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationInside informationOctober 14, 2022, at 9:00 a.m. (EEST) Inside information: Vaisala increases its net sales and operating result estimates for 2022 and publishes preliminary orders...
Sisäpiiritieto: Vaisala nostaa liikevaihtoennustettaan ja liiketulosennustettaan vuodelle 2022 ja julkaisee vuoden 2022 kolmannen neljänneksen alustavat tilaus-, liikevaihto- ja liiketulosluvut
October 14, 2022 02:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjSisäpiiritieto14.10.2022 klo 9.00 Sisäpiiritieto: Vaisala nostaa liikevaihtoennustettaan ja liiketulosennustettaan vuodelle 2022 ja julkaisee vuoden 2022 kolmannen neljänneksen alustavat...
Vaisala's Interim Report January–September 2022 to be published on October 28, 2022
October 10, 2022 03:30 ET | Vaisala Group
  Vaisala Corporation Press release October 10, 2022, at 10:30 a.m. (EEST)   Vaisala's Interim Report January–September 2022 to be published on October 28, 2022   Vaisala Corporation...
Vaisala julkaisee tammi–syyskuun 2022 osavuosikatsauksen 28.10.2022
October 10, 2022 03:30 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj Lehdistötiedote 10.10.2022 klo 10.30   Vaisala julkaisee tammi–syyskuun 2022 osavuosikatsauksen 28.10.2022   Vaisala Oyj julkaisee tammi–syyskuun 2022 osavuosikatsauksen perjantaina...