Vaisala starts co-operation negotiations in Project and Customer Services
May 25, 2021 02:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationInside informationMay 25, 2021 at 9.00 a.m. (EEST) Vaisala starts co-operation negotiations in Project and Customer Services Following a decrease in project orders, Vaisala starts...
Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Project and Customer Services -yksikössä
May 25, 2021 02:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjSisäpiiritieto25.5.2021 klo 9.00 Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Project and Customer Services -yksikössä Sää- ja ympäristöliiketoiminta-alueen projektitilausten vähenemisestä johtuen...
Change in Vaisala Management Group
May 07, 2021 08:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationStock exchange releaseMay 7, 2021 at 3.00 p.m. (EEST) Change in Vaisala Management Group Mari Heusala, Executive Vice President, HR and member of the Vaisala Management Group, has...
Muutos Vaisalan johtoryhmässä
May 07, 2021 08:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjPörssitiedote7.5.2021 klo 15.00 Muutos Vaisalan johtoryhmässä Vaisalan henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Mari Heusala on päättänyt siirtyä uusien haasteiden pariin Vaisalan...
Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Rinnevaara, Jukka
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation Managers’ Transactions May 4, 2021 at 1:00 p.m. (EEST) Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Rinnevaara, Jukka Person subject to the notification requirementName:...
Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Rinnevaara, Jukka
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj Johtohenkilöiden liiketoimet 4.5.2021 klo 13.00 Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Rinnevaara, Jukka IlmoitusvelvollinenNimi: Rinnevaara, JukkaAsema: Hallituksen...
Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Lundström, Petra
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation Managers’ Transactions May 4, 2021 at 1:00 p.m. (EEST) Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Lundström, Petra Person subject to the notification requirementName:...
Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Lundström, Petra
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj Johtohenkilöiden liiketoimet 4.5.2021 klo 13.00 Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Lundström, Petra IlmoitusvelvollinenNimi: Lundström, PetraAsema: Hallituksen...
Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Castrén, Petri
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation Managers’ Transactions May 4, 2021 at 1:00 p.m. (EEST) Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Castrén, Petri Person subject to the notification requirementName: Castrén,...
Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Castrén, Petri
May 04, 2021 06:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj Johtohenkilöiden liiketoimet 4.5.2021 klo 13.00 Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Castrén, Petri IlmoitusvelvollinenNimi: Castrén, PetriAsema: Hallituksen...