Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Jalkala, Anne
September 29, 2023 06:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationManagers’ TransactionsSeptember 29 2023, at 1:00 p.m. (EEST) Vaisala Corporation: Managers’ Transactions – Jalkala, Anne ____________________________________________ Person...
Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Jalkala, Anne
September 29, 2023 06:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjJohtohenkilöiden liiketoimet29.9.2023 klo 13.00 Vaisala Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet – Jalkala, Anne ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Jalkala,...
Vaisala Corporation’s conveyance of treasury shares in accordance with share-based incentive plan
September 29, 2023 05:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationStock exchange releaseSeptember 29, 2023, at 12:00 p.m. (EEST) Vaisala Corporation’s conveyance of treasury shares in accordance with share-based incentive plan A total of 500 of...
Vaisala Oyj:n osakepalkkiojärjestelmien mukainen omien osakkeiden luovutus
September 29, 2023 05:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjPörssitiedote29.9.2023 klo 12.00 Vaisala Oyj:n osakepalkkiojärjestelmien mukainen omien osakkeiden luovutus Vaisala Oyj on luovuttanut yhteensä 500 yhtiön hallussa olevaa Vaisalan...
Vaisala Corporation Half Year Financial Report January–June 2023
July 28, 2023 02:00 ET | Vaisala Group
Vaisala Corporation        Half Year Financial Report                        July 28, 2023, at 9.00 a.m. (EEST) Vaisala Corporation Half Year Financial Report January–June 2023Uncertain market...
Vaisala Oyj puolivuosikatsaus tammi–kesäkuu 2023
July 28, 2023 02:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala Oyj                Puolivuosikatsaus                                        28.7.2023 klo 9.00 Vaisala Oyj puolivuosikatsaus tammi–kesäkuu 2023Epävarma markkinaympäristö vaikutti saatujen...
Inside information: Vaisala adjusts its net sales estimate and decreases its operating result estimate for 2023 and publishes preliminary orders received, net sales, gross margin, and operating result for Q2 2023
July 17, 2023 02:00 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationInside informationJuly 17, 2023, at 9:00 a.m. (EEST) Inside information: Vaisala adjusts its net sales estimate and decreases its operating result estimate for 2023 and publishes...
Sisäpiiritieto: Vaisala tarkentaa liikevaihtoennustettaan ja alentaa liiketulosennustettaan vuodelle 2023 ja julkaisee vuoden 2023 toisen neljänneksen alustavat tilaus-, liikevaihto-, bruttokatemarginaali- ja liiketulosluvut
July 17, 2023 02:00 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjSisäpiiritieto17.7.2023 klo 9.00 Sisäpiiritieto: Vaisala tarkentaa liikevaihtoennustettaan ja alentaa liiketulosennustettaan vuodelle 2023 ja julkaisee vuoden 2023 toisen neljänneksen...
Vaisala's Half Year Financial Report January–June 2023 to be published on July 28, 2023
July 11, 2023 09:30 ET | Vaisala Group
Vaisala CorporationPress releaseJuly 11, 2023, at 4:30 p.m. (EEST) Vaisala's Half Year Financial Report January–June 2023 to be published on July 28, 2023 Vaisala Corporation will publish its Half...
Vaisala julkaisee tammi–kesäkuun 2023 puolivuosikatsauksen 28.7.2023
July 11, 2023 09:30 ET | Vaisala Oyj
Vaisala OyjLehdistötiedote11.7.2023 klo 16.30 Vaisala julkaisee tammi–kesäkuun 2023 puolivuosikatsauksen 28.7.2023 Vaisala Oyj julkaisee tammi–kesäkuun 2023 puolivuosikatsauksen perjantaina...