Evli Bank Plc - Managers' Transactions
July 15, 2020 09:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC MANAGER'S TRANSACTION JULY 15, 2020, AT 4.00 PM (EET/EEST) ____________________________________________ Person subject to the notification requirement Name: Lehtimäki, Maunu Position:...
Evli Pankki Oyj - Johdon liiketoimet
July 15, 2020 09:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 15.7.2020 KLO 16.00 (EET/EEST) ____________________________________________ Ilmoitusvelvollinen Nimi: Mikola, Juho Asema: Talousjohtaja Liikkeeseenlaskija: Evli...
Evli Bank Plc’s Half Year Financial Report January-June 2020
July 14, 2020 04:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JULY 14, 2020, AT 11.00 AM (EET/EEST) STRONG RESULT IN AN EXCEPTIONAL MARKET ENVIRONMENT Financial performance January-June 2020 Net revenue was EUR 33.0...
Evli Pankki Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2020
July 14, 2020 04:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.7.2020 KLO 11.00 (EET/EEST) HYVÄ TULOS POIKKEUKSELLISESSA MARKKINAYMPÄRISTÖSSÄ Tuloskehitys tammi-kesäkuu 2020 Liiketoiminnan tuotot olivat 33,0...
KUTSU: Evli Pankki Oyj julkaisee puolivuosikatsauksensa 14.7.2020
June 24, 2020 03:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N LEHDISTÖTIEDOTE 24.6.2020, klo 10.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuulle 2020 julkaistaan tiistaina 14.7.2020 noin klo 11.00. Tiedote on julkistuksen...
INVITATION: Evli Bank's Half Year Financial Report presentation on July 14, 2020
June 24, 2020 03:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC’S PRESS RELEASE JUNE 24, 2020 AT 10.00 AM. (EET/EEST) Evli Bank Plc will publish its Half Year Financial Report for the period January-June 2020 on Tuesday July 14, 2020 at...
Evli Bank Plc’s Interim Report January-March 2020
April 16, 2020 06:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE APRIL 16, 2020, AT 1.00 PM (EET/EEST) VALUATION CHANGES IN EVLI'S BALANCE SHEET WEAKENED FIRST QUARTER RESULT SIGNIFICANTLY Financial performance...
Evli Pankki Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2020
April 16, 2020 06:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 16.4.2020 KLO 13.00 (EET/EEST) OMAN TASEEN ARVONMUUTOSTEN MYÖTÄ ENSIMMÄISEN NELJÄNNEKSEN TULOS HEIKKENI SELVÄSTI                      Tuloskehitys tammi-maaliskuu 2020...