SRV Yhtiöt Oyj - Johtohenkilöiden liiketoimet
September 30, 2019 11:55 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ    JOHDON LIIKETOIMET    30.09.2019   18.55    SRV Yhtiöt Oyj - Johtohenkilöiden liiketoimet Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukainen ilmoitus liiketoimesta...
SRV Group Plc: Notice pursuant to the Finnish Securities Market Act, Chapter 9, Section 10
September 30, 2019 11:50 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC                      STOCK EXCHANGE RELEASE             30 SEPTEMBER 2019    18.50 EET SRV Group Plc: Notice pursuant to the Finnish Securities Market Act, Chapter 9, Section 10 ...
SRV Yhtiöt Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 §:n mukainen ilmoitus omistusosuuden muutoksesta
September 30, 2019 11:50 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ                 PÖRSSITIEDOTE                  30.9.2019     18.50 SRV Yhtiöt Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 §:n mukainen ilmoitus omistusosuuden muutoksesta SRV...
SRV builds rental apartments for Kojamo in the Helsinki metropolitan area
August 30, 2019 07:45 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC     INVESTOR NEWS     30 AUGUST 2019     14.45 EET SRV builds rental apartments for Kojamo in the Helsinki metropolitan area SRV Group Plc and Kojamo Plc have signed a...
SRV rakentaa Kojamolle vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle
August 30, 2019 07:45 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN     30.8.2019   KLO 14.45 SRV rakentaa Kojamolle vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle SRV Yhtiöt Oyj ja Kojamo Oyj ovat allekirjoittaneet...
Tikkurilan ydinkeskustaan rakentuvan asuinkorttelin peruskivi muurattiin
August 29, 2019 07:15 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     29.08.2019  KLO 14.15 Tikkurilan ydinkeskustaan rakentuvan asuinkorttelin peruskivi muurattiin Tikkurilassa vietettiin tänään 29. elokuuta keskustan...
Koulukeskus Monikon peruskivi muurataan Espoossa
August 29, 2019 06:00 ET | SRV Yhtiöt Oyj
LEHDISTÖTIEDOTE     29.8.2019     KLO 13.00 Koulukeskus Monikon peruskivi muurataan Espoossa Espoon Leppävaarassa muurataan tänään 29.8. koulukeskus Monikon peruskivi. Monikko on...
Saku Sipola starts as President and CEO of SRV Group Plc in September
August 29, 2019 02:15 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC             STOCK EXCHANGE RELEASE          29 AUGUST 2019    9.15 EET Saku Sipola starts as President and CEO of SRV Group Plc in September Appointed in June, M.Sc. (Tech)...
Saku Sipola aloittaa SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajana syyskuussa
August 29, 2019 02:15 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ                 PÖRSSITIEDOTE           29.8.2019     9.15 Saku Sipola aloittaa SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajana syyskuussa Kesäkuussa valittu uusi toimitusjohtaja Saku...
SRV Group Plc’s financial information in 2020
August 23, 2019 05:30 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC     STOCK EXCHANGE RELEASE     23 AUGUST 2019     12.30 EET SRV Group Plc’s financial information in 2020 SRV Group Plc will publish the following financial information in 2020: ...