Transparantiewetgeving


Overeenkomstig de bepalingen van Titel II van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, geeft Banimmo n.v. informatie omtrent de  kennisgevingsdrempel alsook de gegevens inzake het kapitaal en de stemrechtverlenende effecten.
 
Conform artikel 18, §1 van de Wet voorzien de statuten van Banimmo n.v. een bijkomende statutaire drempel van 3% voor transparantiemeldingen.
 
Op 12 september 2008 zijn de gegevens inzake het kapitaal en de stemrechtverlenende effecten als volgt:
 
 
 
De kennisgevingen inzake deelnemingen moeten overgemaakt worden aan de volgende persoon:
 
Christian Terlinden
Chief Financial Officer
Hippokrateslaan 16
1932 Zaventem
Tel. : + 32 (0)2 710 53 42
E-mail : christian.terlinden@banimmo.be
Internet site : http://www.banimmo.be
 
 
Over Banimmo
Banimmo, actief in de herpositionering en de herontwikkeling van vastgoed, koopt gebouwen met hoog herontwikkelingspotentieel om deze na restauratie en verbouwing opnieuw te verkopen. Banimmo is vanuit haar Brussels hoofdkantoor actief in België, Frankrijk en Luxemburg op de kantoor-, retail- en semi-industriële vastgoedmarkten alsook in tentoonstellings- en conferentiecentra. Het Franse filiaal concentreert zich op de Franse markt vanuit haar zetel in Parijs.
De onderneming telt een dertigtal medewerkers. Tot nu toe investeerde Banimmo in ongeveer 29 vastgoedeigendommen, goed voor een totale portefeuillewaarde van meer dan 350 miljoen euro. België is de belangrijkste markt met een marktwaarde van meer dan 75 % van de portefeuille, terwijl Frankrijk iets meer dan 20 % van de portefeuille vertegenwoordigt. De portefeuille evolueert continu dankzij de voortdurende herpositionering en verkoop van activa. Banimmo is genoteerd op Euronext Brussel en Parijs. De vennootschap is voor 50 % in handen van de Franse groep Affine en voor 27% van het management. De resterende 23 % zijn in handen van het publiek.

Pièces jointes

Transparantiewetgeving