Banimmo bevestigt in exclusieve onderhandeling te zijn met de Regie der Gebouwen voor de verkoop van NETWORKS NØR

Bruxelles, BELGIUM


Recent is in de pers verschenen dat de federale regering een budget heeft laten goedkeuren voor de aankoop door de Regie der Gebouwen van het gebouw NETWORKS NØR in de Noordwijk van Brussel.

Banimmo bevestigt dat zij in exclusieve onderhandeling is getreden met de Regie der Gebouwen voor een eventuele verkoop van het gebouw NETWORKS NØR, nog voor het einde van dit jaar. De transactieprijs ligt in de grootteorde van de 94 mio € die eerder in de pers is verschenen.

NETWORKS NØR is een passief kantoorgebouw van ongeveer 14.000 m2 vloeroppervlakte met een "BREEAM Outstanding" duurzaamheidscertificaat. De oplevering is voorzien in het eerste trimester van 2022.

De eventuele verkoop van dit gebouw zal een eerste belangrijke mijlpaal zijn voor het hernieuwde Banimmo, dat in 2019 drie projecten opstartte na de intrede van de nieuwe hoofdaandeelhouder en levensverzekeraar Patronale Life, die ook de nodige fondsen voorzag voor deze heropstart.


Laurent Calonne, CEO: “De eventuele verkoop van dit gebouw zal een eerste belangrijke mijlpaal zijn voor het hernieuwde Banimmo.”

Voor meer informatie, contacteer:

Banimmo NV                Laurent Calonne                      Werner Van Walle

Bischoffsheim 33          CEO                                         Voorzitter van de Raad van Bestuur

B-1000 Brussel             laurent.calonne@banimmo.be   werner.vanwalle@patronale-life.be

T +32 2 710 53 11

Dit persbericht is beschikbaar op de website van de vennootschap www.banimmo.be.

  • On Banimmo

Stock-listed on Euronext since 2007, Banimmo has more than 20 years of expertise as real estate developer and a development potential of more than 280.000 sqm of floor surface.

Patronale Life's entry into the capital as main shareholder has given the new management access to financial leverage and short decision lines.

The rejuvenated Banimmo is an innovative player, focusing on the needs of its future building users and with the ambition to follow up on the new trends that will revolutionise the real estate sector.

Our strategy is based on product differentiation, understanding our customer, service-based environments, mission driven actions and transparent communication.

BijlagePièces jointes

Banimmo_NETWORKS NOR_NL_Final