Evli Plc’s Board of Directors has decided to establish a new Share-Based Incentive Plan
29 juin 2022 10h00 HE | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE June 29, 2022 AT 5:00 p.m. (EET/EEST) The Board of Directors of Evli Plc has decided to establish a new share-based incentive plan for selected key employees of the...
Evli Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän
29 juin 2022 10h00 HE | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.6.2022 KLO 17.00 (EET/EEST) Evli Oyj:n hallitus on päättänyt uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perustamisesta valikoiduille konsernin avainhenkilöille. Järjestelmän...
Evli Plc has published an Exemption Document drafted for the merger of Evli Plc and EAB Group Plc
29 juin 2022 07h00 HE | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JUNE 29, 2022 AT 2:00 P.M. (EET/EEST) NOT FOR DISTRIBUTION IN OR INTO THE UNITED STATES, OR IN ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH SUCH DISTRIBUTION WOULD BE...
Evli Oyj on julkaissut Evli Oyj:n ja EAB Group Oyj:n yhdistymistä varten laaditun vapautusasiakirjan
29 juin 2022 07h00 HE | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.6.2022 KLO 14:00 (EET/EEST) EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI SOVELTUVIEN...
Evli Plc - Managers' Transactions
15 juin 2022 12h30 HE | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JUNE 15, 2022 AT 7.30 P.M. (EET/EEST) Evli Plc - Managers' Transactions ____________________________________________ Person subject to the notification...
Evli Oyj - Johdon liiketoimet
15 juin 2022 12h30 HE | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 15.6.2022 KLO 19.30 (EET/EEST) Evli Oyj - Johdon liiketoimet ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Ingman Group Oy AbAsema: Lähipiiriin...
Evli Plc - Managers' Transactions
13 juin 2022 07h00 HE | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JUNE 13, 2022 AT 2.00 P.M. (EET/EEST) Evli Plc - Managers' Transactions ____________________________________________ Person subject to the notification...
Evli Oyj - Johdon liiketoimet
13 juin 2022 07h00 HE | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 13.6.2022 KLO 14.00 (EET/EEST) Evli Oyj - Johdon liiketoimet ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Ingman Group Oy AbAsema: Lähipiiriin...
Evli Plc - Managers' Transactions
09 juin 2022 06h30 HE | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JUNE 9, 2022 AT 1.30 P.M. (EET/EEST) Evli Plc - Managers' Transactions ____________________________________________ Person subject to the notification...
Evli Oyj - Johdon liiketoimet
09 juin 2022 06h30 HE | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 9.6.2022 KLO 13.30 (EET/EEST) Evli Oyj - Johdon liiketoimet ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Ingman Group Oy AbAsema:...