Nokia valmistautuu 3G-verkkojen volyymitoimituksiin yhteistyösopimuksilla


Nokia Networks on vahvistanut valmiuttaan toteuttaa verkkoja nopeasti valitsemalla neljä kansainvälistä yhteistyökumppania kolmannen sukupolven verkkojen avaimet käteen -toimituksia varten. Yhteistyökumppanit Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella ovat ABB, Bovis Lend Lease, MKI ja Wireless Facilities Inc.

Yhteistyökumppanit osallistuvat Nokia Networksin toimittamien GSM- ja 3G-verkkojen avaimet käteen -periaatteella tehtäviin toteutuksiin. Tehtäviin kuuluvat verkon suunnittelu, tukiasemapaikkojen hankinta, rakennus- ja asennustyöt ja verkkojen käyttöönotto. Yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa tukee kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkojen nopeaa rakentamista ja käyttöönottoa.

Nokia on valmistautunut kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkojen volyymitoimituksiin yhdessä laajan, paikallisista ja maailmanlaajuisesti toimivista alihankkijoista ja kumppaneista koostuvan verkostonsa kanssa. Nokiassa verkkojen toteutuksesta vastaa Professional Services -yksikkö ja yli 5000 verkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja hallintaan erikoistunutta alan ammattilaista.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintä
Puh. (09) 5113 8193
Fax (09) 5113 8199
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com