Nokia toimittaa matkapuhelinverkon laajennuksen Yunnan MCC:lle Kiinaan


Nokia on allekirjoittanut noin miljardin markan arvoisen sopimuksen GSM 900 ja GSM 1800 -verkkojen laajennuksesta Yunnan Mobile Communications Companyn kanssa Kiinassa. Sopimus on seitsemäs yritysten välinen GSM-sopimus vuodesta 1996 lähtien.

Nokia toimittaa Yunnan MCC:lle matkapuhelinverkon keskuksia, tukiasemaohjaimia ja tukiasemia, mukaan lukien kolmitoimisia GSM-, EDGE- ja WCDMA-teknologioita tukevia Nokia UltraSite -tukiasemia. Laajennus kasvattaa Yunnan MCC:n verkon kattavuutta ja kapasiteettia Yunnanin provinssissa Etelä-Kiinassa. Yunnan MCC:n verkossa on lähes 2 miljoonaa tilaajaa.

Toimitettaviin asiakaspalveluihin sisältyy radioverkon suunnittelu ja optimointi, projektinjohto, verkon toteutus, asiakaskoulutus sekä tukipalvelut. oimitukset alkavat tässä kuussa.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Kiina on Nokian toiseksi suurin asiakasmaa ja Nokia on investoinut Kiinaan yli 6 miljardia markkaa. Nokialla on Kiinassa seitsemän yhteisyritystä, yksi Nokian kokonaan omistama tehdas, 20 toimistoa sekä tutkimus- ja kehityskeskus. Nokian palveluksessa Kiinassa on yli 5000 henkilöä.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38193
Sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com