Zonavi lanserer gratis spill på TV


Fra TV-seer til TV-bruker

Spillene er gratis for at seerne skal bli vant til å bruke TV-en mer aktivt.

Det er brukervennlig og enkel underholdning, sier Espen Asheim, administrerende direktør i Zonavi. - Dette er kun starten på de interaktive tjenestene som vi i samarbeid med Canal Digital, og etterhvert også med andre distributører, tilbyr seerne i løpet av 2001. Zonavi er et av de første selskapene i Norden dedikert til utviklingen av interaktive TV-tjenester.

Spill – en TV-suksess i Europa

I utviklingen av digital-TV har europeiske land som Frankrike og England kommet langt, der spill allerede har eksistert i noen år og vist seg å være blant de mest populære tjenestene.

Disse spillene er glimrende eksempler på interaktive tjenester tilpasset TV. Underholdning og avslapning er det vi ønsker når vi setter oss foran TV-apparatet, sier Svein Erik Davidsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Canal Digital har 1,2 millioner kortkunder og over 700.000 abonnement i Norden. Flesteparten av disse er digitale. Samarbeidet mellom Canal Digital og Zonavi gjør det mulig å nå frem til Nordens største digitale seermasse med nye interaktive TV-tjenester.