Nokia aloittaa uuden verkkoturvatuotteiden jälleenmyyntiohjelman


Nokia Internet Communications aloittaa uuden verkkoturvatuotteiden jälleenmyyntiohjelman. Ohjelman avulla jälleenmyyjille voidaan järjestää kattava tuotekoulutus ja varmistaa, että yritykset ovat kykeneviä myymään kaikkia Nokia Internet Communicationsin ratkaisuja.

Ohjelma tuo merkittäviä etuja myös tietoturvatuotteiden käyttäjille, koska Nokia Internet Communicationsin valtuuttamat jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkaille laajan tuotevalikoiman ohella asiantuntevaa opastusta sekä teknistä tukea.

Uusi ohjelma on tarkoitettu sekä jälleenmyyjille että Internet-palveluntarjoajille. Siinä on kolme tasoa, Authorized-, Premier- ja Gold-sertifikaatit, jotka Nokia Internet Communications myöntää yrityksen teknisen osaamisen ja myyntitavoitteen perusteella. Esimerkiksi korkeimman Nokia Gold Reseller –valtuutuksen edellytyksenä on, että yrityksen tekninen ja myyntihenkilökunta erikoistuu Nokian tietoturvatuotteisiin, läpäisee tuotetutkinnon, järjestää asiakastuen sekä saavuttaa merkittävän myyntivolyymin.

Vastineeksi Nokia Internet Communications tarjoaa koulutuksen lisäksi teknisiä, myynti- ja markkinointipalveluita sekä kaiken tarvittavan avun yhdellä puhelinsoitolla tarjoavan "First Call-Final Resolution" –asiakastuen.

Lisätietoja ohjelmasta löytyy www-osoitteesta www.nokia.com (Channel Program).

Nokia Internet Communications toimittaa yrityksille ja palveluntarjoajille erilaisia tietoverkkoratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa virtuaaliset yksityisverkot (VPN), IP-verkkoturvaratkaisut sekä www-yhteyksien suojaamiseen tarkoitetut Secure Socket Layer (SSL) Accelerator –laitteet.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matka-puhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja antaa:

Nokia Internet Communications
Viestintä
Puh. 040 830 1108