Optus valitsi Nokian MMS-verkkoratkaisun Australiaan

Espoo, FINLAND


Optus lanseeraa elokuun lopussa Nokian verkkoratkaisun avulla Australian ensimmäisen kaupallisen multimediaviestipalvelun (MMS).

Nokian multimediaviestiratkaisun avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, joissa yhdistyvät teksti, kuvat, grafiikka ja ääni. MMS-puhelimesta voi lähettää MMS-viestin toiseen multimediapuhelimeen, sähköpostiin tai myös matkapuhelimeen, jolla ei voi lähettää multimediaviestejä. Silloin vastaanottaja saa tekstiviestin, joka ohjaa hänet Internetiin, jossa hän voi lukea MMS-viestinsä.

"Tekstiviestien valtavan maailmanlaajuisen menestyksen perusteella uskomme, että multimediaviestinnästä tulee laajalle leviävä mobiilipalvelu, joka vetoaa kaikkiin kuluttajaryhmiin ja lisää uusien sovellusten ja palvelujen mahdollisuuksia," sanoo johtaja Richard Kitts Nokia Networksista.

"Olemme innoissamme mobiiliviestintävallankumouksen seuraavasta edistysaskeleesta, joka tuo asiakkaillemme ensimmäisen mahdollisuuden multimediaviestien kokemiseen," sanoo Optusin toimitusjohtaja Allen Lew. "Lisäksi yhteistyömme Nokian kanssa FutureLab-projektissa tuo australialaisille edelleenkin viimeisimmän matkapuhelinteknologian ja ennen kaikkea sovellukset ja palvelut, jotka ovat hyödyllisiä päivittäisessä käytössä."

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks,
Viestintäosasto
Puh. 07180 38711
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com