TAC on valinnut Nokian MMS-ratkaisun multimediaviestipalveluihin Thaimaassa


Nokia ja thaimaalainen matkapuhelinoperaattori Total Access Communications (TAC) ovat allekirjoittaneet sopimuksen multimediaratkaisun toimittamisesta DTAC-verkkoon Thaimaahan.

Nokia toimittaa TACille MMS-ratkaisun, johon kuuluvat Nokia MMSC -multimediaviestikeskukset, Nokia Terminal Gateway -terminaaliyhdyskäytävä ja Nokia Profile Management -palvelin. Lisäksi Nokia toimittaa markkinoinnin tukipalveluita.

Nokian multimediaviestiratkaisun avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, joissa yhdistyvät teksti, kuvat, grafiikka ja ääni. MMS-puhelimesta voi lähettää MMS-viestin toiseen multimediapuhelimeen, sähköpostiin tai myös matkapuhelimeen, jolla ei voi lähettää multimediaviestejä. Silloin vastaanottaja saa tekstiviestin, joka ohjaa hänet Internetiin, jossa hän voi lukea MMS-viestinsä.

DTAC on yksi johtavista matkapuhelinverkoista Thaimaassa. Verkko palvelee yli neljää miljoonaa matkapuhelintilaajaa.

Nokialla on alan laajin ja pitkin kokemus multimediaviestiratkaisusta. Nokia on pilotoinut kaupallisia ratkaisuja vuoden 2001 kolmannesta vuosineljänneksestä lähtien ja on toimittanut MMS-ratkaisuja asiakkailleen joulukuusta 2001 lähtien. Nokian muita saavutuksia ovat maailman ensimmäinen kansainvälinen MMS-verkkovierailu helmikuussa 2002.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja antaa:

Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi