Nokia toimittaa GSM-verkon laajennuksen Gansu Unicomille Kiinaan

Espoo, FINLAND


Nokia ja Gansu Unicom ovat allekirjoittaneet sopimuksen GSM-verkon laajennuksesta Gansun maakunnassa Kiinassa. GSM-verkon laajentaminen merkitsee verkon lisätehokkuutta ja -kattavuutta Gansu Unicomin 600 000 asiakkaalle.
 
Nokia toimittaa Gansu Unicomille GSM 900- ja 1800 runko- ja radioverkon sekä verkon hallintaratkaisun. Toimitukset on jo aloitetttu.
 
Lisäksi sopimukseen kuuluvat Nokian verkon suunnittelu-, käyttöönotto-, projektin hallinta-, verkon optimointi- sekä laajat ylläpitopalvelut.
 
Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5000.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelin-valmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja antaa:
 
Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38711
sähköposti: nokia.networks@nokia.com
 
www.nokia.com