Prosafe innstiller første brønnintervensjonskampanje


Som en følge av dette, vil MSV Regalia returnere til basen i Bergen.
 
Kontrakten mellom Prosafe og Statoil omfatter en kampanje på 4 brønner, og det er vår hensikt å gjenoppta brønnintervensjonsarbeidet til høsten.
 
Prosafe opprettholder synspunktet om et økende behov for undervanns brønnintervensjon og en mangel på tilgjengelig utstyr. Derfor holder Prosafe fast ved sin strategi om å satse på denne nisjen. Prosafe betrakter dette som en forsinkelse av satsingen, og planlegger å komme tilbake i markedet så raskt som praktisk og kommersielt mulig.
 
Den negative resultateffekten for Prosafe i 2. kvartal anslås til ca. NOK 34 mill.
 
Prosafe er verdens ledende eier og operatør av halvt-nedsenkbare servicerigger, den største aktøren innen plattformboring i Norge og en ledende eier og operatør av flytende produksjons- og lagringsfartøyer utenfor Nordsjøen. Prosafe omsatte for 2,9 milliarder i 2002 og sysselsetter 1.800 personer. Prosafe har operasjoner i Nordsjøen, Sørøst-Asia, India, Egypt, Vest-Afrika og Mexicogolfen. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Prosafe er notert på Oslo Børs' hovedliste med ticker-kode PRS. Ytterligere informasjon om selskapet er tilgjengelig på www.prosafe.com.
 
Tananger, 2. mai 2003